Testing Java-Script

torstai 24. maaliskuuta 2011

Laiskan kiireet, miksi ei koskaan ehdi tehdä mitään...

Kuinka organisoin henkilökohtaiset asiani ja harrasteeni ja ehdin vielä ylläpitämään blogejani.  Siinäpä pulma, jonka ratkaisemiseen pitäisi paneutua.  Mutta kun ei ehdi, kun on kauhea kiire.  Ja laiskottaa.

http://laiskankiireet.wordpress.com/ 

Mutta kun tiedän, että joudun painiskelemaan tämän asian kanssa pitkään.  Koko elämäni.  Toivottavasti pitkän ja leppoisan, elämän.    Organoidakseni tämän laiskuuden ja kiireen yhdistelmän analysoinnin, perustin aiheelle oman bloginsa wordpress.com palveluun.  Muutenkin minun piti hieman ottaa selvää tästä Wordpress-palvelusta, mikä ja millainen se on ja kirjoittaa artikkeli, jossa sitä verrataan Blogger-palveluun.   Ehkäpä tässä blogissa myös arvostellaan näitä työkaluja, mitä meillä blogaajilla on käytössämme.

Laiskankiireet.wordpress.com on laiskanlainen blogi, käynnistyy hitaasti ja hillitysti.  Mutta ehkä sinne vuosien mittaan kertyy arvokasta, laiskotteluun ja ahkerointiin liittyvää aineistoa.  Ainakin se aineisto on poissa Etanatikku-blogista.  Tännehän ei laiskuus, hitaus eikä velttoilu yms. etanointi sovi lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.