Testing Java-Script

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Blogit jotka jakavat hienoa musiikkia ja YouTube videoita.

Jaa kuulumisia?  No täällä sitä luetaan uutisia, sydän syrjällään toivotaan nopeasti apua Libyalaisille.  Ja nyt seuraavaksi Japanilaisille.  Ja toivotaan tai arvaillaan, millaiset hätäjäähdytysjärjestelmät Suomen ydinvoimaloilla on.  Ehkä niissä on säästetty, että on saatu johdolle optiot ja ydinvoimalobbaajille "toiminta"rahoja....
Kahvia kuluu ja väsymys välillä voittaa.  Blogaajalle ja tietokoneen aktiivikäyttäjälle hartioiden jäykkyys näyttää tuovan hengitysongelmia.  ja sitten pientä pyörryttävää tunnetta.  Siispä pitää lähteä lenkille välillä.

Mutta eräs mukava asia tässä blogailussa on; ja se on nämä blogit, jotka esittelvät meille hienoa ja monipuolista musiikkia.  Ja tämä Aikatherine-musiikkikansio on yksi niistä parhaista, Katherinen makuun voi aina luottaa.  Blogaaja tarvitsee myös viihdettä, sillä blogaaminen on rankkaa työtä.  Siis tässä erityinen kiitos näille blogaajille; monta hienoa hetkeä olen saanut kokea tämän hienon musiikin parissa.

http://aikatherine-musiikkikansio.blogspot.com/
http://aeijae.blogspot.com/    Äijäblogi jakaa mm. hienoa urkumusiikkia
http://etanatikku.blogspot.com/search/label/You-tube%20Video  Oma jakamani musiikki.

Koska tätä viihdepuoltakin tarvitaan, niin avaanpa tällekin uuden sivun.  Lisään tähän musiikkia jakavia blogeja sitä mukaa kun niitä löydän.  Ja muistakaapa hyvät blogaajat käydä lenkillä säännöllisesti.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.