Testing Java-Script

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Missä ovat Google Fan Club Suomi sivustot? Haluaisin päästä kuuntelemaan muita ihmisiä jotka posket innostuksesta hehkuen kehuvat Googlen oheispalveluita.

Käynnistin koneen noin 5.20 ongelmitta. OLIKO OHJELMAT JO PÄÄLLÄ? Eikö minun tarvinnut lyödä tunnussanaa ollenkaan? Välillä sitä on aika hajamielinen. Nopsa meni kivuttomasti päälle. VIHJE: kannattaa odottaa, kunnes tikku on löytänyt 3G ja vasta sitten räppää käynnistyksen. Meneehän se kyllä itekseenkin sitten verkkoon.

Varmistukset käyntiin: Verbatim 500G levy taisi maksaa 70 Euroa ja kun kovalevy joskus kumminkin hajoaa, niin se on halpa tapa ostaa mielenrauhaa. 17 Gigaa tavaraa ensimmäisellä kerralla. Kurkkasin TreeSize (Ilmaisohjelma, ota se verkosta), Enin osa tavarasta on Googlen Picasan ja Media Playerin Local-tiedostoja. Noin 7 Gigaa oli picasaa ja 9 Media Playeria.

Varsinaiset kuva- ja musiikkitiedostot kannattaa pitää julkinen-hakemistossa. Jos ne ovat omassa, tunnussanallasi suojatussa hakemistossa, niin käyttöoikeuksien myöntäminen muille on raskas operaatio. Jokaiseen tiedostoon tulee aikaleima, ja seuraavaksi varmistusohjelmasi kopioi 70 Gigaa kuvia ja 40 gigaa musiikkia. Ja kun sitten annat mummille oikeuden selata kuvia niin samat varmistukset uudestaan. Siis julkiseen hakemistoon se mikä on julkista ja oma hakemistosi mahdollisimman pienenä. Tuo Media Player minulla itsepäisesti tunki tiedostonsa minun hakemistooni, saman tekee iTunes, vaikka olisin halunnut pitä ne julkisessa. 7.01 Picasan kuva/AuthKey alkoi tehdä jotakin raskasta. Yritän etsiä google Groups Suomi Käyttäjäryhmä. Kerran ruudulla vilahti ihastuttava SideWiki-kommentti Googlesta. Haa! Etsinkin sitä Syötteenlukijasta.

Ärsyttävää: Etsin Googlesta ”Hyvä google” aineistoa. Ketkä kehuvat googlea posket innosta hehkuen. Haluaisin liittyä heidän seuraansa. Missä on Google Fan Club-Suomi? Tahdon pikayhteyden ihmisiin, jotka TYKKÄÄVÄT GOOGLEN KONSEPTISTA. Koska se on hieno. Se on tulevaisuus. Siis tämä googlen Reader,iGoogle, Ryhmät, Calenter, Gmail,Picasa Ym. ym.
Minulla on se tunne, että alkaessani Googlen sivupalveluiden käyttäjäksi näitä henkilöitä/blogeja ja juttuja vilisi ruudulla tuhkatiheään. Nyt en löydä niitä mistään. Hei, tulkaa esiin ja kehukaa Googlea (jotta muutkin firmat ottaisivat oppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.