Testing Java-Script

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

HYVÄ GOOGLE! Jossakin sitä vaan osataan tehdä asiat!!

Keskiviikko 5.41 Tikkua sisään. Olen aina kotona Viikin tuntumassa, jos en muuta mainitse. Kolmesti rattaat klonksuvat, mutta sitten kärryt kulkevat. Sininen ja 2 G. No katsotaan. 3G löytyy, Internet Explorer kuormaksi kärryihin, 5.45 ETANATIKKU SIIS YHDISTI MOITTEETTA TÄLLÄ KERTAA.
Toimi hyvin, 6.28 Win sulkee Explorerin. AHA, vain sivu. Siirtelin kuvia Windows liveen. Se olikin vain turvallisuussyistä yksi sivu.

Mitäkö teen? KATSELEN IHASTUNEENA JA HURMAANTUNEENA GOOGLEN SIVUJA!
Igoogle, Syötteidenlukija,Sidewiki, Gmail Ym. Ym. TÄMÄ ON SE MINKÄ HYVÄKSI TUHANNET IHMISET OVAT TEHNEET TÖITÄ JA KÄYTTÄNEET IDEOITAAN. Näin pitäisi asiat olla tietotekniikassa järjestetty. Olen hurmaantunut. En oikein tunne edes pystyväni työskentelemään. Kiertelen valikoita onnesta hykerrellen. Nyt vähenee käyttäjät muista palveluista vauhdilla!

Siirtelen samalla kuvia WinLive SkyDriveen. Jo puoli vuotta sitten olisi pitänyt toimittaa ne kavereille, mutta menisikö ne nyt tätä kautta? Menee, jos heillä on tili täällä. No, tämä on tässä vaiheessa vain kokeilua ja osa varmistusstrategiaani.
Verkko on OK vaikka tikku vilkkuu sinistä. Hyvin toimii systeemi.


Siirryin Gmail:in käyttöön Vanhasta postista ei saanut tietoja siirrettyä suoraan, tai en osannut. Kävin sitten siellä ja välitin postit uuteen laatikkooni. Yhteystiedot; niitä oli vain 10 nypin yksitellen eri lähteistä. Posti on UPEA. Pitää kyllä suositella kaikille tutuille. Mutta tietenkin siirto voi olla hankala operaatio niille, jotka saavat paljon postia. Joissakin systeemeissä uudelleenlähetys onnistuu.

Vielä 10.00 verkossa, teen raskaita siirto-operaatioita, kone kuumenee.


PALASIN KLO 20.10 koneelle. Etanatikku jäi nyt pikäksi aikaa: LAITTEEN TARKISTUS MENEILLÄÄN. 20.18 poistan tikun hallitusti, asennan uudestaan. 20.20 se suostui kysymään tunnussanan ja jatkoi sitten ...Yhteysyritys epäonnistui. Varmista, että asetuksesi ovat oikein. Haluatko yrittää uudestaan? 20.22 Yhdistetty. Saunalahden Nopsa Nettitikulla pääsi verkkoon 12 minuutissa ja kuuden kronklaamisen jälkeen.

Hmmmm.. Pieni piikki Googlelle: Picasa on kadottanut pari aika uutta valokuvakansiotani. Toisen nimen sain korjattua, mutta jossakin haussa se toinen on luiskahtanut jonnekin. 22.04 kone aika kuumana, minä vaan hikoilen. Netti näyttää toimivan hyvin. Tikku kuumenee aikalailla, 22.30. kahvia kuluu päivällisen uimaranta/pari olutta keikan jälkeen. Taitaa tulla lyhyt yö.
PICASAN KUVATILA ONKIN VAIN 1 G. Pitää miettiä SKY-Drive varmistukset muulla tavoin.
Googlen ohjeiden etusivulla on linkki: äskettäin raportoidut ongelmat: Ottakaapa Saunalahti mallia. Vai onko niin, että sanan ”ongelma”, käyttö sivuilla on kiellettyä imagosyistä?

Klo 0.20 Kohtalaista hitautta Verkon valokuvakansioihin siirryttäessä. Hyvää yötä teille, jotka jo nukutte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.