Testing Java-Script

tiistai 13. syyskuuta 2011

Kuinka saisin lähetettyä puhelimella pitkän Blogitekstin, jonka olen kirjoittanut ilman verkkoyhteyttä olevalla tietokoneeella.

Postaus ZTE-Blade puhelimella Blogiin onnistuu, mutta kirjoittaminen on hidasta ja vaikeaa. http://www.evernote.com/shard/s54/sh/fc9058e2-4abe-4e4e-bcf0-d31924743e4c/02c29ba58282cdc87eac24b0a81f68a2 Tämä on linkki tähän tekstiini Evernoten jaetussa tiedostossa.
Kirjoitan nyt siis tämän artikkelin 11" mini läppärillä. Puhelin on samalla kytkettynä piuhalla tietokoneeseen, oikeastaan lähinnä virran syöttöä varten, kun puhelimen laturi temppuilee. Kirjoitan Evernote-ohjelmalla, mutta läppärissä ei siis itsessään ole nyt verkkoa.

Tarkoitus on siirtää tämä teksti kirjoittamisen jälkeen puhelimen SD-kortille. Puhelimen ohjelmat, esim. Evernote, eivät päässeet puhelimen omalle SD-kortille, kun USB oli kytkettynä tietokoneeseen. Mutta tämän tietokoneen siis luulisi pääsevän. Ja kirjoittaminen on ihanan helppoa.

Puhelimenkin tehtävän luulisi olevan helppoa, lähettää noin kolmasosa A4 verran tekstiä nettiin. Puhelimella minun pitäisi siis löytää teksti SD-kortilta. PASTATA se, ja LIITTÄÄ puhelimen Bloggerin syöttöruutuun. Vai?

Tänään on sateinen päivä, kotona vietetään aikaa. Hyvät ruoat, ruokajuomat, järjestelyä, siivousta, kävelyretki ja välillä paljon netteilyä. Asiat etenevät...

Yritetäänpäs siis tätä postausta.... Ei onnistunut heti, sain sen muka merkattua lliitettyä bloggerin postaukseen, mutta itse teksti ei kuitenkaan siirtynyt. Evernotessa, puhelimen kautta, on kyllä mahdollisuudet jakaa teksti bloggeriin, mutta se pitäisi jo alunperin kirjoittaa ja lähettää puhelimeen Evernote-tiedostona. Enkä siis osaa vielä virittää verkkoa näiden laitteiden väliin. Puhelimessa minulla ei ole kunnollista ohjelmien välistä leikepöytää. Latasin puhelimeen Jota-Text-editorin ja yritän nyt uudelleen.
Mutta kiusallista; nämä ohjelmat eivät synkkaa yhteen. Vaikka teksti siis onkin puhelimessa, niin en saa ladattua sitä Bloggeriin.
Yritänkö nyt siis niin, että katson mikä on TIETOKONEEN
HAKEMISTOSSA viimeksi käsitelty Evernote-tiedosto, elikkä tämä teksti. Kopioin sen puhelimen EVERNOTE-hakemistoon. Ja sieltä jaan sen Bloggeriin... En nyt muutakaan keksi. Ja missäs ne Evernoten tiedostot tietsikassa ovatkaan.... Ei auta, ne on siinä muodossa, että yksittäisen asiakirjan siirto ei onnistu.
Mutta kyllä joku puhelimen ohjelma varmaan voi tämän tiedoston dumpata Bloggeriin, mutta mikä se olisi? JA HUPS! huomasin, että Evernote lähettää tekstistä vain muutaman rivin blogiin. Loppun on linkkinä Evernoten Tekstiin. Laitan nyt siis tekstin alkuun tuon Evernoten linkin.  Pakko laittaa tämä postaus nyt tietsikalla, kun tuo puhelinjuttu ei onnistunut.  Onko siinä joku tekstiviestin pituus rajoitteena?

Päätöntä pähkäilyä tästäkin asiasta.... Kenellä olisi valmis ratkaisu tähän ongelmaan?
Tämä on väliaikainen postaus tästä asiasta lähinnä omien ajatusteni selventämiseksi. Kun ongelma on ratkennut, niin laitan tähän selostuksen.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.