Testing Java-Script

perjantai 23. syyskuuta 2011

Mitä uutta Google Chromen Beta-päivityksessä

Uusi Beta-versio Chromesta löytyy: http://www.google.com/landing/chrome/beta/ 
Se on siis testiversio, jossa kokeillaan selaimen uusia ominaisuuksia ja varmistetaan niiden toimivuus. Minusta tuntuu, että se on ihan lataamisen arvoinen jo nyt.  

Chromen "Jakoavain" valikon alta löytyy uusi kohta; Näytä taustasivut.  Se antaa monipuolista tietoa avoinna olevista välilehdistä ja Chromen laajennuksista sekä niiiden viemästä muistitilasta.

http://chrome.blogspot.com/2011/09/new-new-tab-page-on-chrome-beta-channel.html
Tällä sivustolla kerrotaan tarkemmin tämän Beta-version uusista ominaisuuksista.
Uusi sivu-välilehti on uudistettu, siinä on SOVELLUKSET,  KÄYDYIMMÄT, KIRJANMERKIT.  Lisää sivuja saa tehtyä "raahaamalla" ja klikkaamalla ne voi sitten nimetä.  Minun oli kytkettävä oma laajennukseni, IncredibleStartpage pois käytöstä, jotta pääsin näkemään tämän.

     Käydyimmät esittää 8 useimmiten käyttämääsi sivustoa.  Sovelluksissa minulla on ChromeWebStore, HuffingtonPostNesGlide, AviaryMusicCreator, TweetDeck, NewsSquares ja Google kalenteri OffLine.  Sovellukset ovat siis laajennuksia, joille Chrome on antanut erityisoikeuksia.  Sovellus-sivulta löytyy siis myös GoogleKalenteri, joka ilmeisesti toimii myös OffLine-tilassa. Silloin siihen tosin ei voi luoda uusia tapahtumia, mutta vanhoja pystyi muokkaamaan.
Kirjanmerkki-osio jumahti minulla, kun painoin vahingossa Spotify-kuvaketta... ja näyttää se jumittavan jatkuvasti muissakin sivustoissa.  Mutta Beta-versiota ei sovi arvostella...
Uusi välilehti -toiminto on tärkeä, ja vaikkakaan tämä ei vielä ole läheskään tyydyttävä, niin tässä on kuitenkin nyt otettu monta askelta oikeaan suuntaan.

Ja miksi sitten tunnisteena GoogleFanClub?   Google on käyttämäni työkalu.  Ja hyvä sellainen ja paranee koko ajan.  Mukava suositella näitä ja etsiä koko ajan uusia käyttötapoja ja parannuksia.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.