Testing Java-Script

torstai 8. syyskuuta 2011

Netvibes on kiva tapa selata verkkoa ja sopiva kotisivuksi.

Tämä http://www.netvibes.com   onkin kivempi palvelu kuin muistinkaan.  Näitä uutis/ verkkoselailu-paveluja on lukemattomia ja ehdin tämän jo kerran mainita blogissani.   Käyttöliittymä on erilainen, kuin muistin, ehkä itsekin jo muutin sitä.    Dashboard:iin voi lisätä uusia sivuja ja sivun nimen mukaan ohjelma hakee aineistoa; Uutiset, videot, keskustelut, Google-haku.   Jokaisen sivun voi visualisoida erilaiseksi; ohjelma ehdotti esim. maan karttaan perustuvaa kuvitusta...

     Pidän Netvibes-ohjelmasta, siinä on todella fiksusti ajateltu käyttäjää.  Ohjelma on miellyttävä silmälle jopa nyt tällä 11" koneella katsottuna.  Useat tämän ohjelman etsimistä uutisista ja viesteistä ovat lyhyessä, "twitter" -muodossa.  Klikkaamalla päsee sitten varsinaiseen artikkeliin.
     Ohjelman mahdollisuudet widgettien ja aiheiden lisämiseen näyttävät loputtomilta.  Samoin vaihtoehdot sivujen ulkonäön muuttamiseen.  Pitääpä siis uppoutua tähän enemmän...

Ja verkko siis toimii, on toiminut jo useita päivä.  Lomailun johdosta en vaan ole päässyt päivittämään ennenkuin nyt.  Puhelimella pysyin sentään jotenkuten ajan tasalla.
ZTE-Blade puhelimeni verkkolaturiin tuli vikaa.  Ilmeisesti johdon ohuin osa joutui oikosulkuun, kuten jo laitetta ensi kerran tutkiessani aavistin ennen pitkää tapahtuvan.  Näinhän laitteen valmistaja varmaan oli suunnitellutkin käyvän.
   Ja Bloggerin editoriin ja blogiselailuun on tarjolla päivitysmahdollisuus.  YÄK!
Blogiselailussa se on kiva mutta editorissa ei.  Tekstin suurennus; Ctrl + ei enää onnistu.
Ja onko Google lopettamassa upeaa SideWiki-palvelua?  En ole uskoa sitä!  Se on ollut hienointa ja omaperäisintä Googlea.  Ilmeisesti ihmiset, niinkuin minäkin ovat käyttäneet sitä etupäässä tuotteiden haukkumiseen.  Näistä lisää myöhemmin.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.