Testing Java-Script

maanantai 26. syyskuuta 2011

My friend is blocked in Google Talk. Olen muka Blokannut ainoan ihmisen, jonka kanssa keskustelen GoogleTalk:issa

Who did it?  Google or I?  I try to change it, in vain.  So our connection is lost. Must now use GMail. 
I try to change it in BLOGGED FRIENDS, don't work.  Sain tämän alun lähetettyä puhelimella saaresta ja nyt kotona kirjoitan jatkoa.
RATKAISU ONGELMAAN LÖYTYY SIVUN LOPUSTA.

Tästä nyt tuli parin päivän riesa.  Käytän Googlen Talk:ia matkoillani yhteydenpitoon kotiväen kanssa.  se on ilmaista ja kätevää.  Nyt joko minä tai GOOGLE on blogannut kumppanini.  Ei yhteyttä.  Askartelin muutaman päivän ongelman parissa, ZTE-Blade puhelimella.  Ja lähetin varmaan 1200 UNBLOCK pyyntöä Googlelle.  Luulen, että ne huomasivat minut.  Tein kaikki mahdolliset temput, mitä voi tehdä tai kuvitella tekevänsä.  Päivien kuluessa kovensin keinovalikoimaa ja toimenpiteitä.
     KYLLÄ.  Minä isken päätäni seinään.  Askartelen pulman parissa kunnes se ratkeaa.

Iltamyöhään, eilen, se muka aukeni.  Sain kirjoitettua muutaman viestin, tosin ne eivät menneet perille.  Ongelmassa oli monta tekijää, mutta olennaista oli se, että en pystynyt puhelimella saamaan tätä kaipaamaani toimintoa käyntiin.  Jos olisin ollut merellä tilanteessa, jossa tämä yhteys olisi ollut tarpeen jonkun vakavan ongelman selvittämisessä, niin olisi harmittanut.  Merellä tekniikka tahtoo muutenkin olla kovilla.
     Kun lähestyin Helsinkiä, niin taas ystäväni oli BLOCKED.  ??.  Taas samat askareet.  Valmistauduin taas lähettämään Googlelle vaikka muutaman tuhatta avauspyyntöä.

Kotona tietokoneen ääressä avasin kolme eri Google käyttäjätiliä eri selaimissa ja ryhdyin pomittamaan Googlea.  KYLLÄ, me olemme ystäviä.  KYLLÄ, me haluamme keskustella.  KYLLÄ, emme halua blogata toisiamme.  KYLLÄ; olen estänyt, SIIS BLOKANNUT, KAIKKI MUUT HENKILÖT GoogleTalkissa, jotta tämä, minulle tärkein yhteys edes toimisi.
Ja jotain hiljalleen tuntuu tapahtuvan, kuuluu piipitystä, ja ainakin osa toiminnoista tuntuu olevan kunnossa.  Mutta kuinkahan kauan???  Ja saanko ne puhelimella auki sitten seuraavan krempan tullessa.

Siis ei Blogipäivityksiä eikä muutakaan tuottavaa työtä nyt vähään aikaan.  En oikein nyt edes sähköposteja jouda tai viiitsi katsella.
Ja mysteeriksi toistaiseksi on jäänyt, että mistä tämä yhtäkkinen yhteyden poistuminen/Blokaaminen johtuuu.
RATKAISUA 30.9.   http://www.google.com/talk/ Täältä löytyy täydellinen GoogleTalk-ohjelma, jonka voi ladata koneelle. Se asentaa itsensä Käyttäjä/AppData/Roaming/Google/GoogleTalk-hakemistoon, jonne se tekee 3.7 GIGAN edestä tiedostoja. Tästä en todellakaan tiennyt mitään.  Ja tässä ohjelmassa pystyy määrittämään kaikki asetuksensa, siellä on mm. tämä Block-toiminto.  Aikaisemmin käytin tietokoneessa vain muisssa Googlen ohjelmissa olevia pieniä Talk-Gadgetteja, eikä niissä tätä asetukset-toimintoa näkynyt.
PUHELIMESSA puolestaan on (luultavasti) oltava henkilön yhteystiedot, VAIKKA tällä ei ole puhelinta, JOS AIKOO MERKATA TÄMÄN GOOGLE-TALK-toimintoon.  Nyt perustamalla tälle puhelimettomalle henkilöllle yhteystiedon puhelimeeni, sain ainakin toistaiseksi toimivan Talk-Yhteyden.  SEN KESTÄVYYDESTÄ ei taaskaan voi kyllä mitään ennustaa.
Minä itse olen oman puhelimeni yhteystiedoissa VIITENÄ ERI HENKILÖNÄ.  Osa GMailin, osa tämän puhelimen sisäisiä.  Perustin juuri kuudennen, jolla testaan yhteyttä HotMailiin.  Ei ihme, että Google sekoilee näiden kanssa.
TALK-asetuksissa on myös mahdollista määrittää lyhytviestit meneväksi johonkin sähköpostiin.

RATKAISU: 
Sivustosta:  http://www.google.com/support/plus/bin/static.py?hl=en&guide=1257347&page=guide.cs&answer=1047934   Löytyy ohjeet, kuinka ihminen Blokataan.  Menet henkilön Google-Profiili sivulle ja sitä kautta pääset käsiksi henkilöihin, jotka olet (???) muka blokannut.  Ei siis auta, vaikka satoja kertoja painat Talk-sovellluksessa UNBLOCK-näppäintä.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.