Testing Java-Script

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Blogger, Wordpress, Blogaus, Blogaaminen, Suomi-Blogit aiheinen keskustelu Twitterissä

Voisikohan Twitteriin viritä keskustelua Blogaamisesta kiinnostuneiden ihmisten kesken?  Twitter on valtavan upea työväline, eikä tuo 140 merkin rajoitus yhtään häiritse, kun siihen oppii.
Laitoin blogini sivupalkkiin kokeeksi Twitterin etsintä-Gadgetin.  Sen koodi on peräisin:
http://twitter.com/about/resources/widgets 
Ja sen tekeminen on tavattoman helppoa.  Minuutissa valmista, aivan upeeta!

Jokainen blogaaja voisi helposti laittaa blogiinsa tällaisen palikan.  Bloggerissa se toimii asentamalla Java-Gadgetti ja kopioimalla siihen tuosta edellisestä linkistä saatu teksti.

Keskustelu Twitterissä hakusanoilla #Blogaus,  #Blogaaminen tai #SuomiBlogit on aika pientä.  Monet blogaajat eivät ehkä käytä mitään tunnistetta, joten heidän kirjoitustensa löytämine ei toimi.
Siksi olisi hyvä yrittää hieman koordinoida tätä toimintaa, jotta Blogaajat saisivat yhteyksiä toisiinsa ja löytäisivät toisensa tätäkin kautta.  Twitterissä on monia automaattisia toimintoja, joilla blogin ja Twitterin välinen yhteistyö toimii.

     Perusta Twitteriin tili, jolla on vaikkapa SAMA NIMI KUIN OMALLA BLOGILLASI, ja julkaise siellä linkkejä blogiisi.  Se olisi yksi mahdollisuus.
     Joka tapauksessa nyt miettiessäni ja kehitellessäni tätä asiaa, pidän jonkin aikaa tuota Twitter-palikkaa sivupalkissa tuon  muotoisena.  En tosiaankaan tiedä, mikä olisi toimiva hakusana, tai edes, että mitä tällaisella sivupalkilla olisi saavutettavissa.
     Entä kuinka paljon tämä hidastaa blogia ja löytyykö sille tarvetta.   Katsotaan.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.