Testing Java-Script

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Onpa mukava saada hyvin suunniteltu ja toimiva ohjelma

Oikein iloisesti hymyilyttää, kun keksii jotakin hyvää;   Olin bussissa käyttämässä tätä Android-puhelinta, ZTE-Bladea.  Toki siinä on se ongelma, että tärinässä tulee usein tökättyä ruutua, vaikka haluisi vaan saada liuutettua sitä alaspäin.  Mutta kyllä nyt tuli hyvä mieli, kun keksin taas pari hienoa ominaisuutta siitä; ohjeitahan en oikein ole taaskaan jaksanut lukea.

Tajusin, että se sammuttaa verkon silloin, kun ei päivitä sivustoja.  Verkkoa ei siis tarvi asetuksista joka kerta erikseen avata.  Kun Twitterissä siirtää ruutua, se hakee heti tietoa verkosta.  Uutisten ja pienten kirjoitusten lukeminen sujuu sillä kohtalaisesti.  Vaikka onhan siinä kyllä LIIAN PIENI RUUTU.

Ohjelmakuvakket saa SIIRTOTILAAN painamalla niitä, jolloin ne saa kopioitua avoinna olevaan YLÄNÄYTTÖÖN.  Nyt olen siis saanut ohjelmani ryhmiteltyä järkevästi.  

Tämä on yhdysvalloissa suosituin puhelimen käyttöjärjestelmä.  En yhtään ihmettele, että NOKIAN osakkeet ovat laskemassa.  Minun osakkeeni nousevat sitä mukaan kun Nokian johdon optiot laskevat.
Suomalaisilla on nyt mahdollisuus saada halvalla puhelimia, joissa on vieläpä hyvät ohjelmat.
Suomalaisuus = sitä, että tehdään hyviä tuotteita hyvillä ohjelmilla.  Ei se ole johtajien optioita.

Nokia oli aikanaan se vaa'ankieli, joka sai suomalaiset EU:hun.  Sai heidät uskomaan itseensä ja maahansa.  Kunhan nuo Optio-johtajat saatais pellolle, niin kyllä siellä varmaan vieläkin olisi osaavaa väkeä, joka saisi puhelintoiminnan vielä nousuun.  Odotellaan sitä ja puhelimien halpenemista optioiden verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.