Testing Java-Script

lauantai 4. kesäkuuta 2011

GMail tilin yhteystietojen synkronointi ZTE Blade puhelimeen.

GMail yhteystietojen järjestäminen tietokoneessa vei minulta aikaa muutaman tunnin.  GMailissa tiedot olivat kahdessa eri ryhmässä; OMAT YHTEYSTIEDOT, ja MUUT YHTEYSTIEDOT.  Käsittelyä varten ne piti kaikki yhdistää.  Minulle oli jostakin, enimmäkseen Picasa-kuva-ohjelmasta, lykkääntynyt toistasataa turhaa nimeä, ne piti ensin siivota pois.  Sitten ryhmittelin ihmisiä, monet useaan eri ryhmään.  Lähes 20 oli tuplana ja ne piti yhdistää, sen ohjelma enimmäkseen tekee automaattisesti. Vääriä nimiä, kirjoitusvirheitä yms sotkuja oli riittämiin.
    Pari kertaa jouduin käyttämään tuota mainiota PERUUTA-toimintoa.
Tuo GMailin mahdollisuus tehdä ALARYHMIÄ on hieno ominaisuus.

Tietojen synkronointi ZTE-Blade Android puhelimeen kävi ongelmattomasti, sieltä puhelimen valikosta löytyi SYNKRONOI, GMail, Yhteystidot.  Muutamassa minuutissa se taisi käydä.  Tietokoneessa minulla on 157 yhteystietoa, puhelimessa on nyt pari enemmän; ne liittyvät varmaan tämän puhelimen tekniikaan. Bladessa voi tähdittää yhteystietoja, ja tietokoneen GMailissa ne näkyvät sitten tarvittaessa omana ryhmänään.

Kaikkiaan tämä työ sujui erittäin hienosti.  Hyvä, Google!  

Varmistin yhteystiedot viemällä ne GMailin tiedostomuodossa ja vielä tavallisena tulosteena.  Kun nyt yritän perustaa toista GMail-tiliä, niin voin viedä nämä tiedot sinne suoraan.  Bladesta minun on varmaan myös syytä varmistaa puhelimen muistikortin tiedot jonnekin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.