Testing Java-Script

torstai 29. heinäkuuta 2010

Windows Defender vihaa Cobian Backup-ohjelmaa

Tällä kertaa käytetään maksutonta Stadinetin verkkoa, ei Etanatikkua.

Menin kirjastoon: klo 14.27 Stadinetti aukesi täysin kivuttomasti, lyömättä tunnussanoja.
Eipäs sentään, piti ne lyödä ja sitten piti lisätä joku verkko Zoneen. Tässä oli pienin epävarmuus: Mikä verkko? Kai Zone tarjosi tätä verkkoa juuri? Toimi hyvin, ei nyt niin paljon eroa huomaa vaikkei nettitikku olekaan päällä. Jouduin sammuttamaan koneen kun TARJOTTIMELLA ei ollut CobianBackup-ohjelmaa. En saa sitä käyntiin kun systeemi työntää sen välillä pois ilmaisinalueelta. Enkä saa Windows Defenderiä uskomaan, että se on mun kaveri. Ryhdyin varmistamaan MUSIIKKI.tiedostojani Verbatim-500 Gigan levylle. Lähes 10 G valmiina jo 16.03. 17 G, = 55 % valmiina 16.40. Stadinetti katkaisi piuhat tunnussanan kyselyn ajaksi (aikatarkistus).

Klo 17.30 Microsoft sulkee Explorerin, ongelma. Kirjoitin juuri Facebookiin, että olin saanut eilisen Hesarin dyykattua roskiksesta. Oliko se allerginen uusiokäytölle?. Ei se kaatanutkaan, uhkaili vain. 17.44 Musiikin varmistus on lopuillaan.. 92 %, nyt se vain tarkistaa tiedostot. Sain tehtyä monipuolista verkkotyöskentelyä.

KOVALEVYLLÄNI ON TILAA VAIN 20 GIGAA (250G). On tehtävä radikaaleja toimia. Kuvia pitää alkaa karsimaan: Kauhea tähdittäminen, varsinaisen arkiston siirtäminen uudelle kovalevylle: 1000 G Verbatim-hankittava, ja omalla koneella pidetään vain tähdelliset kuvat. Cobian lopetti 17.52, 2.30 tuntia kesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.