Testing Java-Script

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Varmin keino käynnistää Nettitikku Nopsa kivuttomasti, on keittää pannullinen kahvia ja juoda se.

Klo 8.09 Tähditin Picasassa kuvia ja lähetän nyt 183 kuvaa verkkoalbumiin. Sain Picasan kansioita palautettua ruotuun ottamalla asetuksista Kansionhallinta/Peruuta toiminnon kautta Picasan käyttöön myös UUSISSA kansioissa, jotka olin uudelleennimennyt.
Picasan SKY-Drive on aika pieni, 1G, Siirtelen sinne nyt vain tähditettyjä kuvia.
Klo 9.44 Suljen Picasan, googlen profiilin päivittäminen sujuu aivan liian hitaasti.
KONE TOIMII KUITENKIN KOHTALAISESTI, 12.30 SULJEN VERKON, LÄHETETTÄVÄT KUVAT ja samalla joutessani laitan koneen kiinni välillä, ettei kuumene liikaa ja netti saa kaikki toiminnot varmasti poikki.

Tulin takaisin 13.20. Nyt tietokone veneen avotilassa. 3G:tä löytyi 8 palkkia, mutta ei suostu yhdistämään. Oletko varma, että asetuksesi ovat oikein? Haluatko yrittää uudestaan? En oikeastaan, minä haluan olla rauhassa ja rentoutua. Keittelen kahvia ja seurailen pääskysten ja västäräkkien touhuja. Olo on aika mukava ja rento. 13.40. Ei onnistu yhteys nettiin. Kahvi on keitetty. Ja siirryn avotilaan lukemaan roskiksesta dyykkaamaani eilistä Hesaria.
Klo 14.11 pääsin syöttämään PIN-koodin. Ei onnistu. Vaikuttaako veneen pieni heiluminen yhdistämiseen? Entä verkkoyhteys liikkeellä olevassa veneessä. Vien tietokoneen veneen sisälle, ohjauspöydälle. Tikku sojottaa itään, auttaako se? Ainakin valaistus on parempi.
Kello 14.15 yhdistetty: täydet 3G, Vaikuttaa aika hyvältä; avaan kaikki portit ja annan härkälauman rynnistää kentälle, jopa Levynrassaaja- Picasakin kehiin.
Laittelin kuvia Picasa-verkkon, poistin sieltä kansioita, tähditin koneessa ja pistin sitten valikoituna takaisin. Picasa taitaa olla jo päivittänyt kaikki henkilöt. Etanatikku on toiminut hyvin alun jälkeen. 18.45 konetta kiinni.

Kotona 20.00 Nettiin pääsen neljässä minuutissa. Kelaan vielä pari tuntia juttuja läpi, googlen ryhmiä, Gmailia ja Picasan albumeita. Joo. Vasta 22.50 konetta kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.