Testing Java-Script

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Etanatikun kirjoittaja paljastaa! ... epämieluisia asioita itsestään.

Totuus on kerrottava ja se on tiedettävä. Mitä nämä tekstit kertovat kirjoittajastaan? Ensinnäkin kirjoittaja on äkäinen viivästymisestä, mikä on ymmärrettävää; eiväthän lapset osaa ymmärtää, ettei Joulupukkia ole :).
Toiseksi hän on äkkipikainen; viattoman salaattipurkin teurastaminen isolla veitsellä ei ole... aikuismaista. Kolmanneksi; reikiintymiseen asti lahonnut saunan lattia antaa kuvan huonosta asioiden hoidosta; Onko vaan juotu kaljaa saunakamarissa vuosien ajan. Ei ole tehty jokavuotista huoltoa! Paljastavaa! Ovat varmaan muutkin asiat samaan tapaan hoidettuja.
Neljänneksi: Ei malteta lukea käyttö-ohjeita. Paperit taitetaan jonnekin vaan ja unohdetaan. Varmaan hän (siis minä) pitää sitä "taiteilijamaisena" ja nerouden merkkinä.
Viidenneksi, mikä on kaikkein pahinta (ja mistä hän varmaan on salaisesti ylpeä) hän käyttää kommunikoinnissaan laitteiden (luultavasti myös ihmisten)kanssa iki-aikaista menenetelmää:
Kommunikoinnin jossakin vaiheessa tyhmempi ryhtyy muksimaan viisaampaa. Viisaampi aikanaan huomaa tämän ja kyllästyttyään tilanteeseen, ottaa selville mitä tyhmempi oikein haluaa ja tekee sitten sen.
Hän (=TYHMEMPI) siis hakkaa tietokoneen näppäintä "haluatko yrittää yhteyttä uudestaa" 65 kertaa peräkkäin ja lähettää virheilmoituksia Microsoftille. Saatuaan koneen toimimaan, hän on hyvin tyytyväinen itseensä. Pitää itseään Suomalaisena Miehenä, joka ei puhu, ei pussaa eikä lue käyttöäohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.