Testing Java-Script

torstai 29. heinäkuuta 2010

Omena pyöritetään pois pöydältä ja vanha pääkäyttäjätili tuhotaan ukkospilven uhatessa.

Klo 19.25 Veneellä, Etanatikku lähti ongelmitta käyntiin, no yksi klikkaus vaadittiin. Saattaa auttaa, jos antaa Etanan muutaman minuutin rouskuttaa rauhassa salaatinlehteä ennenkuin komentelee sitä. Apple Software ei tykännyt sille antamastani Zone-kiellosta, päästin sen hakemaan uutta päivitystä. En saa viidessä minuutissa selville, mitä nuo kaikki Applen tarjoomukset ovat. Pyöritän sen omenan pöydältä pois. KLIK ja KINNI. Selkeämmät ehdotukset, kiitos.
Hidasta on 2G, ja muutama palkki vain näkyvissä.

Kävin poistamassa entisen käyttäjätilini, Pääkäyttäjä. Se oli korruptoitunut, jouduin pikaisesti tekemään aikoinaan uuden tilin. Nyt tuolla tilillä oli 21 Gigaa!!! tavaraa; enimmäkseen ohjelmien vanhoja puskuri, yms tiedostoja. Kammottava tilanhukka. Nyt pitää vielä erikseen käydä poistamassa vastaavat hakemistot.

X_KL kansio 19.4 Gigaa! POISTA....siirretään roskakoriin.... Huh! Se taitaa kestää...
Tässä jos tulee tehtyä jotakin väärin, niin....
Hieman arveluttaa, tämä oli ensimmäinen käyttäjänimeni, mutta en ole nyt siihen päässyt käsiksi lähes vuoteen ja minulla on kaksi uutta pääkäyttäjätiliä. Kai WIN pärjää sitä ilman jos minäkin pärjään.

HUPS: olisi pitänyt tyhjentää roskakori ensin!!! No pistän kaiken kerralla sileeksi. Nyt ei surra vaan rapataan!! Joudun poistamaan tiedostot ja hakemistot käsin nyppimällä ja Windows pistää hanttiin, minkä taitaa.
Sain poistettua niitä niin, että nyt tuossa poistettavassa hakemistossa on vain 3.15 GT. Suurimmat olivat MediaPlayerin vanhoja juttuja. Tuuli koveni, pahannäköiset pilvet ja alkoi sade. Klo 21.11. Oho. Onpas paljon jo.
Windows update; Win Power Shell ??? ja Canonin printteriin jotakin. Can oli jo valmiina mutta tuo toinen lataa 2 % minuutissa enintään, kestää siis 40 min. Keskeytänkö? Vain 10 % latautunut. Toivottoman hidasta, keskeytän. Nyt on ehkä ukkonen alkamassa, Emäsallo 9 m Ka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.