Testing Java-Script

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Keski-ikäisellä miehellä kaikki roikkuu,Mieli maassa ja peukalo laahaa hiirialustaa

Picasan kuvakansio 312 ja pari muuta seikkailee Picasan näytössä pitkin hakemistoja
Picasan kuvat alkaa löytymään, klo 23.on hiukan liian pimeää työskentelyyn. Ilma on rauhoittunut. Picasan Hakemistonhallinta; Scannaa useasti hakemisto, jossa on uusia kuvia. Muuten uusimmat kuvasi, jotka olet lisännyt olemassaolevaan hakemistoon, eivät näy.

HP Pavilion kohdistin on aivan liian herkkä, sitä täytyy säätää jostakin valikosta.

Heräsin aamulla 5.30 uuteen kirkkaaseen päivään.
Hei! Ukon sormethan laahavat näppäimistöllä! Tiedostot siirtyvät ilman mieltä uuteen paikkaan; HALUAKO TODELLA POISTAA WINDOWS.EXE.INI.ERITTÄINonTÄRKEÄTIEDOSTO:N HAKEMISTOSTA TÄTÄ EisaaTAVALLINENtoopeKOSKEA ja siirtää sen Hakemistoon HuonoimmatMAHDOLLISETllomakuvat? Onko sitä tultu vanhaksi; ensin jalat laahaavat maata, siten ajatukset, ja nyt ei jaksa edes näppejään nostaa hiirilevyltä. No; Kannettavan tietokoneen hiirialusta on kätevä; mutta roikkuvat peukalot ovat ongelma. Keski-ikäisellä miehellä alkavat tietyt paikat roikkua; se on hyväksytttävä; mutta mikään roikkuva ei saisi laahata maata/hiirialustaa/mielialapohjaa. Ihmisen ajatukset eivät saisi roikkua; roikkuvat peukalot voi aina teipata kämmenen kylkeen ja painaa välilyöntinäppäintä nenällään. Mutta KEEP YOUR MIND UP. Roikkuvat ajatukset on itse nostettava. Kuka kissan mielialan nostais, jos ei kissa itse!
Etanatikullakin on jäänyt roikkumaan, kun en ole käynyt silittämässä sitä; Laitteen tarkistus on meneillään; EI SE MITÄÄN TEE. Mikrotukihenkilö juo aamun viidettä kahvikupillista ja sanoo pomolle; siinä oli eilen jotakin häikkää, täytyy nyt katsoa jos se ilmaantuis uudelleen. Ei ilmaannu, vain vatsahappoja ilmaantuu ja ne itseasiassa elättävät ja työllistävät mikrotukihenkilön. Onko mikrotukihenkilöitä enää? Ovatko ne nyt IT-konsultteja? Konsultti on henkilö joka tulee paikalle kun työt on tehty ja kertoo oikeille tekijöille kuinka se olisi pitänyt tehdä. Konsulteille on varattu aivan erityinen osastonsa siellä ”kuumassa paikassa”.

POISTA HUAWEI TURVALLISESTI. Se tullaan varmasti tekemään satoja kertoja. 5.50 Yhdistyi. Mutta tätä 20 min ei oikeastaan lasketa Etanatikun viaksi. Roikkuvat... asiat hidastivat minua.

2G ja 7 palkkia. Etanatikun pesäkolon kyljessä on 10 mahdollista palkkia ja nyt niistä siis kolme ei ole syttynyt. Ja neljäskin jo sammui. Nettiin siis rohkeasti vain kuin ritarit peitset tanassa valkeata linnaa kohden. Tietokone käynnistyi normaalisti, vaikka olin poistanut entisen pääkäyttäjän piilotettuja tiedostoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.