Testing Java-Script

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Selkäkipu tulee laiskuudesta ja paranee liikkumalla

Äääk!  Onpas jäykkä olo.  Hyppäsinhän minä Byön laguunissa fiskarin peräkannelta mereen; sellaiset temput pitäisi jättää nuorille reippailijoille.  Ehkä siinä pieni kipu tuli...  Mutta pää-asiassa se on tämä elämäntapa; kauheeta viuhtomista eri suuntiin, yövalvomista, sitten konettamista 8 tuntia ja laiskottelua sekä epäsäännöllistä syömistä.  Hoikalla ihmisellä vatsalla on erityinen tehtävä selkärangan tukemisessa.  Vatsan totaalinen tyhjeneminen poistaa sen tuen.
      Ja konettamiseen on kauhea hinku; kiinnostavaa materiaalia löytyy jatkuvasti; tämäkin http://www.netvibes.com/  on aika mukava aloitus-sivu; kivat värit....   Taas lisää istumista.  On nyt yritettävä edes pitää ruotonsa suorassa.

Nyt ei ole mitenkään paha tilanne, on vain tehtävä kumartumiset varovasti.  Ja yhden päivän säännöllisellä elämällä tämä paranisi.  Kun vaan malttaisi.  Taidanpas tänään ostaa kuukausilipun; pääsee liikkumaan kaupungille.  Veneellä siivousta ja järjestelyä, sosiaalisuutta ja luontoa.  Kotona ei voi siivota, koska se vaatisi kumartelua  :)   Kyllä se tästä...  Voivoi Heikki parkaa.  Mutta minähän en koskaan valita...   Iltapäiväksi tiedossa sadetta.  Helle helpottaa hetkeksi.

2 kommenttia:

  1. Onhan se konsti että klikkaa hiiren pyörällä linkkiä, niin se avautuu uudessa välilehdessä.

    VastaaPoista
  2. Iisisti nyt, selkäkipu on aina hoidettava iisisti.. liiku mutta enemmän vasta kun kipuvaihe on ohi. hyvä työtuli on minunkin ostos listalla.. tämä nykyiunen valuu aina alas, pumput ei pidä ylhäällä , vain mitä ne nyt on, jousia?? en mie tiiä

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.