Testing Java-Script

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Huomenta; mitäpä uutta verkossa tänään?

http://www.slideshare.net/Griner/the-twitter-tutorial    Englanninkielinen opastus; mikä Twitter on?  Nopea keino hankkia perustiedot tämän palvelun perusasioista.  Diasarja jonka voi katsoa 5 minuutisssa.

Muistutus tästä; http://www.evernote.com/  Hieno muistikirja-ohjelma verkossa.  Parasta on se, että muistiot ovat MYÖS OMALLA KONEELLA.  Voit editoida niitä, vaikka ei ole verkkoyhteyttä.  Voit pitää ohjelmaa myös toisella koneellasi ja muistiot synkronoituvat automaattisesti.

http://freestylemind.com/30-habits-that-will-change-your-life  30 tapaa jotka muuttavat elämäsi.

http://www.c4lpt.co.uk/recommended/2010.html   Jaa muille verkossa tieto käyttämistäsi työkaluista.
Share your Top 10 Tools to help build the Top 100 Tools for Learning 2011.


http://www.google.com/intl/en/googlereader/tour.html   Tutustu Google syötteenlukijaan.  Nopea tapa lukea aineistoa verkosta ja tilata päivityksiä kiinnostavista aiheista.  Etsi ihmisiä, jotka jakavat verkossa aineistoa.    Edellyttää maksuttoman Google-tilin avaamista.  


http://www.google.ca/googlereader/powerreaders2/index.html   Täältä näet, mitä tehokäyttäjät lukevat Google Readerissa.    


Ja vielä piti laittaa GOOGLE PELVELUN KÄYTTÖEHDOT yksityiskäyttäjälle.  Tämä olisi syytä tarkkaan lukea ja merkata punakynän kanssa.  Mutta sitä en nyt muutamalla haulla onnistunut löytämään.  Sitten verkko jo rupeaakin takkuamaan pahasti.  Saisikohan tämän nyt edes julkaistua....  Muistakaa, että helteessä tietokone ja nettitikku toimivat huonommin... 


Ja sitten aamukahvin keittoon!  Lämmin, vaikkakin puolipilvinen päivä tästä näyttää tulevan;  Jonnekin mukavaan saareen tästä varmaan on hyvä lähteä päivää viettämään... 
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.