Testing Java-Script

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hyviä ohjeita Linux käyttöjärjestelmän eri versioista LINKKI

Lukijat ovat varmaan (kiitollisuudella) panneet merkille, että kirjoitan nykyisin vähemmän.  Kerään tietoa ja yritän välittää hienoja linkkejä.

Tavoitteeni on löytää 3-4 blogia, jotka voisivat jatkaa tätä tiedonjakamista.  Nyt olen löytänyt yhden:

LINUX OHJEITA
http://heikkiojala.com/drupal/node/4   täällä on erinomaista tietoa ATK-asioista ja erityisesti Linux käyttöjärjestelmästä ja sen eri versioista.  Hienot asennusohjeet ja paljon hyviä linkkejä.
Microsoft on veloittanut sinulta Windowsin käyttämisestä ihan oikeata fyrkkaa.  Vaikka et ehkä ole koskaan tullut sitä ajatelleeksi.  Linux on ilmainen ja suuri joukko vapaaehtoisia ihmisiä tekee, opastaa ja testaa tätä ohjelmaa.  Jos asennat Linuxin, niin ota huomioon nämä seikat.  Tietokoneen käytön ongelmoinnin pienentämiseksi on tärkeää, että saamme Windowsin rinnalle parempia ohjelmia.


MUUTA BLOGAAMIS- JA VERKKOASIAA


Laajakaista SwitchX -blogi on toinen kiva linkki: http://www.weblogi.com/   Siellä on jonkinverran asiaa verkosta.  Mutta olisi kiva löytää blogi, joka tietäisi kaikein langattomista verkoista.

Samoin olisi kiva löytää joku lähde, joka suvereenisti tietäisi kaiken teknisen blogien kirjoittamiseen ja blogityökaluihin liittyvistä asioista.

Lopuksi haluaisin löytää blogin, joka yhdistäisi suomalaisia blogien pitäjiä kirjoittamalla meitä kiinnostavista asioista, esittelisi blogeja ja ylläpitäisi tämän alan keskustelua.
Kirjoitan lähiaikoina ainakin kaksi blogiesittelyä, mutta sitten saatan jo luovuttaa.  

Tunnetko SINÄ olevasi valmis ottamaan jonkun näistä haasteista vastaan?
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.