Testing Java-Script

maanantai 20. helmikuuta 2012

20 Blogia, Helmikuun blogikatsaus uusiin blogeihin

Tässä näitä blogeja taas.  HUOM!  Kaikki uskomusperäiset ja neuvoja antavat blogit suosittelen tutkimaan varovaisesti muistaen, että, Paras neuvo on oma terve järki.  
Blogit eivät tässä ole järjestetty, vaan ovat siinä järjestyksessä, missä olen sattunut ne löytämään.
Tavattoman hienoja blogeja tälläkin kertaa.  Kiitos teille, kaikki hienot kirjoittajat!

http://www.taivaannaula.org/suomenusko/blogi/    Näitä haltioita, mitkä hyviä, mitkä pahoja, luultiin koko luonto täynnänsä olevan, ilmassa, maassa ja maan allaki. – Elias Lönnrot, Muinaisia loitsurunoja

http://toukkala.posterous.com/   Esa Töykkälän blogi. E-kirjat, Media, piratismi, ahdasmielisyys
ajankohtainen kakkonen, derren brown, media, netti, sosiaalinen media, suomalaiset, yle ym.

http://www.notski.fi/     PERUSTEET  FYSIIKKA  KEMIA  MATERIAALIT  NUOTIOPIIRI
Ilmainen valmennuskurssi lääketieteelliseen...        Twitterissä  @NotskiFI
Voittoa tuottamaton netissä toimiva valmennuskurssi....

http://kielikuvia.blogspot.com/    ON KIELIPOLIISIN KÄNNYKKÄPÄIVÄKIRJA.
Taitaa olla Twitterissä   @kielipoliisi   muistaakseni

http://unkuri.wordpress.com/  Kuvia ja ajatuksellisia osin musiikkipitoisia juttuja;  Esim.
 tänään tajusin: että jos seppo heikinheimo eläisi, hän  pitäisi nyt suomen luetuinta musiikkiblogia.  että saa olla sarkastinen, sanavalmis, vinoileva, mutta ei tietoisen ilkeä – se on energian ja resurssien väärinkäyttöä. etten koskaan voisi asua tammisaaressa. se on pikkusievä, pienten ajatusten kaupunki.



http://vieraillapoluilla.blogspot.com/   28 lukijaa ja oi, kuinka hieno aloituskuva, vanhan kivisen talon julkisivu.    Hienoja ajatuksia, upeita kuvia, hieno blogi!!

Ihminen ei valitse tarinaansa. Se annetaan hänelle, vaikka hän ei sitä etsi. Hän ei saa eikä voi kieltäytyä siitä.    (J.M.G. Le Clèzio: Alkusoitto )

 http://foodandusproject.wordpress.com/    Food And Us.  Teachers' blog for a global education course Finland-Lithuania-Denmark.    Join!
Food, Production, Global awareness,  Hunger, teaching methods, and much more

http://sundqvist.blogspot.com/   veteraaniurheilija
"Suomen suosituin terveysblogi (Cision Finland, 2010 & 2011). Luennot, kirjat, lehtikirjoitukset, terveysneuvonta. Ota yhteyttä: Christer Sundqvist".   Ravitsemus, painonhallinta, ruokavalio.

http://asta-astalavista.blogspot.com/    Photography and mindgames.
Hienoja, todella erikoisia kuvia tummalla taustalla.  Veden väreilyjä, muotoja, kiva katsella :)

http://mustavalkomaailma.blogspot.com/   OLET TERVETULLUT
OHJEET: Jokainen kuvaaja sitoutuu postaamaan vähintään kaksi kuvaa kuukaudessa, kuitenkin max. 2 kuvaa/päivä. Kuvien pitää olla mustavalkoisia (EI sävytettyjä kuvia, kiitos). Kuviin ei tule laittaa tekstiä, pelkkä otsake eli kuvan nimi riittää. Jokainen postaa kuvansa omaan tahtiin ja valitsee itse aiheensa. Kuvien pitää olla itse otettuja. Kuvan tunnisteeksi laitetaan oma nimi tai nimimerkki, jota haluaa galleriassa käyttää.



http://hassinen.blogspot.com/   HOMESICK     Kiva, taiteellinen, herkkiä pastellikuvia, kukka-asetelmia, hieno kello, viulu tavattoman kaunis, suomalaisia maisemia, YOU make my day brighter.

http://tulijavesi.blogspot.com/  Pieni ihminen, suuri elämä.  Osa ruuveista ties missä, mutta musiikkia löytyy sivun alaosasta. Kuvien ja mielikuvien tekeminen on hauskaa ja kaikki eläimet etanasta vompattiin.

http://pappanetti.suntuubi.com/fi/Etusivu/    Linkkikirjasto, KANSAN VIISAUS, MUSEO, AUTOILU
OHJEET, VUOROVAIKUTUS.   Tilannehuone, hurrikaanit, Maanjäristyskartta, URSA

http://kemikaalikimara.blogspot.com/    DI, työnä ympäristöasiat, harrastuksena kemikaalit, Kemia-lehden kolumnisti ja Iltalehden blogisti.   Twitter: @kemikaalikimara

http://kutuharju.vuodatus.net/    v. 2006 Lokakuusta lähtien !!   Kadonnutta sanaa hakemassa.   Katseita vähän joka suuntaan...   Säännöllisiä osallistumisia blogikisojen haasteisiin.   Kuvia.


http://luenjakirjoitan.blogspot.com/    Blogi, jossa luetaan sekalaista kirjallisuutta ja kirjoitetaan asiaa ja realistista proosaa.  Kirjaesittelyt on aseteltu sivulle kivasti ruutuihin.  todella koukuttava blogi ja ansaitsee 107 lukijaansa ja enemmänkin!   Linkkejä kirjablogeihin ja muihin mukaviin.

http://askeliltaruskoon.blogspot.com/   Oi!  runoja ja ajatelmia, salaisuuksista kotinsa rakentava keijukainen.  Upea, rauhallinen tausta blogissa, Twitterissä @huurre. Pysähdyttävä, moniuloitteinen...

http://kuvahavainnot.blogspot.com/   Hörvelön kuvahavainnot, Kauneutta kameran silmästä.  Aikaa ei voi säästää, sitä voi vain kuluttaa.   Kuvia ja elämänmakuista tarinaa.
Tekstit tulisivat paremmin esiin, jos keskipalstaa hieman leventäisi....

http://manna-mutinaa.blogspot.com/     Mannan mutinaa ja pixeleitä,  Voisihan sitä viiskymppinen tehdä jotakin järkevääkin, mutta tämä on niin paljon mukavampaa.    Kuvaa ja tarinaa vuorotellen.  Hyvin erikoinen ratkaisu blogin taustakuvassa; pieni ruutu, joka osuu välillä kivasti teksteihin.

http://uudenkuunaikaan.blogspot.com/     Kaunis, monipuolinen, tyylillisesti hieno.  Vaalea sävy sopii hienosti tähän.  Paljon asiaa ja valtavasti hienoja blogeja sivupalkissa.  Parhaat keskustelut kommenttilaatikossa.    Tekijällä näyttää olevan paljon muitakin hienoja harrasteita.


Tässäpä nämä tällä kertaa.  20 blogia.  Näitä katsauksia on tulossa enää muutama.  Sitten annan itselleni luvan lopettaa.  Seuraajaa, uutta ylläpitäjää tälle palstalle etsitään.
Enhän minä tätä voi jatkaa enää kun kukaan ei ole käynyt edes haukkumassa.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.