Testing Java-Script

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Insinöörillä on yksi varma ja nopea keino työllistymiseen

Minulta oli kerran kaasu-uunista rikkoutunut säädin.  Purin sen, ja sisältä löytyi messinkinen vahva akseli, jossa oli poikittain "kusiaisen jalan vahvuinen" tappi, 5 mm pitkä, ja hieman millimetriä paksumpi. Ja se tappi oli nyt katkennut.   Sen tapin  varassa koko laitteen toiminta oli ollut.    Maahantuojan huollossa viisaan näköisen mies kommentoi:
- "EIHÄN SE VOI MENNÄ RIKKI!".
Ajattelin; "Ei jumlaut, oletko sinä insinööri!  Pitääkö sulle selittää asia?"

Sitten minulle hetkessä avautui koko maailma, ja syvällinen näkemys nykyaikaiseen insinööritieteeseen.  Toivon kovasti, että myös LIAMK http://lomautettuinsinooriamk.blogspot.com/ pystyisi tämän artikkelin avulla ymmärtämään insinöörityön todellisen olemuksen.

Tarkoitus ei suinkaan ole tehdä kestäviä tuotteita.  Sehän tuottaa vain tyytyväisiä asiakkaita ja lomautettuja insinöörejä.  Oppilaitoksissa ilmeisesti vielä jääräpäisesti opetetaan insinööritiedettä antiikin aikaisin metodein.

Siitä on nyt vihdoinkin aika luopua ja siirtyä suunnittelemaan heikkoja kulutustavaroita.  Niin muutkin järkevät insinöörit ovat jo tehneet ja saaneet hyvän ja pitkäaikaisen työpaikan.  Lomautetun insinöörin kannattaa tarkkailla aktiivisesti ympäristöään ja etsiä firmoja, jotka tekevät LIIAN hyviä tuotteita.
Ja tarjoutua sinne töihin huonontamaan niitä tuotteita.

Kielelliseksi avuksi tähän pyrkimykseen tarjoan tässä muutamia lauseita:

TYÖTÄ HAKIESSA:
 - Halusin Juuri Teille töihin Juuri Sen Takia, koska Teidän tuotteissanne voidaan kustannuspuolella saavuttaa vielä suuria säätöjä.
- Teidän yrityksenne tuotteet ovat erittäin kestäviä.  Liiankin kestäviä.
- Tässäkin voi materiaalikuluissa monessa kohdassa säästää vielä paljon

ASIAKKAILLE JA MUILLE RUIKUTTAJILLE
-  Eihän se voi mennä rikki!       (KLASSIKKO !)
- Kyllä nämä laitteet toimivat, jos niitä vain osaa käyttää.
- Koskaan ei missään yksikään tällainen ole mennyt rikki!

JA YLEISOHJEEKSI
-  Asiakkaat on aina vanhoja jääriä.  Viiden kilon käsipainoista kannattaa tehdä 3.2 kg painavat.  Rautaa säästyy ja asiakkaat ilahtuu.

Minä, ja muut lukijat onnittelemme jo etukäteen LIAMK:ia tulevasta työllistymisestä, vaikka samalla suremmekin, koska siinä menetämme niin paljon mielenkiintoista seurattavaa.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.