Testing Java-Script

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Voiko lumiluolasta Googlettaa ? Ikkunamme peittyy lumeen.

Lumi kerrostalojen ikkunoissa on joskus ongelmallista.  Se pitäisi pudottaa säännöllisesti ja mielellään silloin, kun se on pehmeää.  Jos se ehtii jäätyä, niin pudottamissa on omat riskinsä.  Ketään pihalla kävelevää ei saa vahingoittaa.

Minä pudotan yleensä lumet vanhalla harjanvarrella jota käytän myös keppijumppaan.

Tänään Helsinki on taas hukkumassa lumeen, taitaa olla melkoisia ongelmia liikenteessä.  Minä olen varmuuden vuoksi jo peruuttanut menemisiäni.  Parempi pysytellä kotona ja katsella, kun lumikinos kasvaa.

Mutta voiko lumen takaa Googlettaa?  Häiritseekö 40 cm korkea lumivalli ikkunassa verkkoyhteyttä?  Hmmmm.  HP-Laptopilla emme päässeet verkkoon, mutta pienempi PB pelittää.  Ainakin nyt tuon lumenpudotukseni jälkeen.  Sekin piti jättää hieman kesken, kun joku alhaalla oli juuri lanaamassa.
Mutta tosiaan; paljonko lumi häiritsee verkkoyhteyttä, tai sälekaihtimet?  Lähdetäänpä etsimään verkosta tietoa, jos pääsee ja löytyy.  Mutta ensin hunajateetä, sitä tarvitaan tällaisina päivinä.

3 kommenttia:

  1. Luminen Helsinki on kyllä kauniskin niin että jos olisin ny Hesas niin ottasin kuvia sieltä rannasta ja sen ison kirkon portailta ja Kalliosta tietty. Kiitos kommentista ja mielenkiinnosta hernesäilyketölkkilyhtyäni kohtaan. Ja ideahan lähti siitä että yhes ravintolas on raastinrautoja lampunvarjostimina ja niistäkin tulee kiva valo ulos. Palaillaan ja koittakaahan pärjätä siellä lumipyryn keskellä !

    VastaaPoista
  2. Vai on Hesassa lumiongelma. Enpä ole ennen kuullut, että lumivallit haittaavat nettiä ja sitä erikoisemmalta se kuulostaa, kun on kyseessä Helsinki. Toivotaan nyt ettei tarvitse odottaa kevättä ennenkuin tieto kulkee normaalisti.

    VastaaPoista
  3. Valoa pimeyteen tarvitaan, lyhdyt ovat upeita. Ja niitä on niin erilaisia.
    Tuntuu muuten vähän siltä, että Hesassa pitää tämän lumen kanssa vähän muuttaa toiminta tapoja. Ei näillä konsteilla enää pärjää. Lapiot pakollisiksi kaikille; lumien sulatusta viemäreihin paikan päällä.
    Valokuvaajalle tämä tietenkin tuo vaihtelua.
    Ja netti teki ongelmaa: Meillä 8. kerroksessa tuntui välillä, että varpusten hyppiminen pensasaidoissa kaataa verkon... :)

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.