Testing Java-Script

perjantai 5. marraskuuta 2010

Etanatikku-Blogi

HUPS! Oikeasti Etanatikku-blogi on kilpailevan verkkoyhtiön masinoima ja sillä on hulppea toimisto meren rannalla olevassa lasiseinäisessä liiketalossa. HUPS! 18 henkinen asiantuntijatyöryhmä, joka kirjoittaa blogia oli huolestunut blogin vähäisestä lukijamäärästä. Blogiin päätettiin hankkia aluksi kulttuuripitoista materiaalia. Se osoittautui odottamattoman vaikeaksi ottaen huomioon blogin lukijakunnan alhainen ...HUPS. Ongelma ei ratkennut kesän aikana ja Etanatikku-blogin henkilökuntaa uhkailtiin jo irtisanomisilla tai heidän verkkoyhteytensä uhattiin muuttaa huonommaksi.
Kerran kuitenkin eräs työntekijöistä huomasi kotimatkallaan metrossa resuisen miehen, joka kantoi painavaa reppua ja kitarakoteloa. Mies hyräili Lullaby Of Birdland, sen jälkeen Kulkurin Masurkka ja sitten laulun jota työntekijä ei tuntenut, mutta joka toi mieleen syksyn. Sitten mies ryhtyi katkenneella lyijykynällä kirjoittamaan jotakin pienelle paperilapulle. Se näytti runolta.
= Pystytkö kirjoittamaan meille ....
= Jos pullakahvit saan. Kääretorttua ja kermaa ja maitoa.

Viikon kuluttua Trubaduuri tuli Etanatikun hulppeaan toimistoon valmis runo mukanaan. Hän huomasi merkillisen ilmiön astuessaan tähän huippunykyaikaiseen toimistotaloon; köyhien napina lakkasi kuulumasta. Talossa oli eristys joka vaiensi kilpailevan verkkoyhtiön verkon ja köyhien napinan, jotka kaikkialla muualla kaupungissa olivat kuultavissa. Trubaduuri luovutti runonsa ja sai lipukkeen, jolla sai henkilökuntaruokalasta kahvia ja kääretortun.

Trubaduuri istui ikkunan ääreen. Hänellä oli kaksi palasta kääretorttua, sellaista pehmeää, kermaista. Kahviin hän oli kaatanut hieman sekä kermaa, että maitoa. Hän kävi hakemassa vielä toisen ja hieman kolmattakin kupillista. Hän istui pitkään. Kääretorttuviipaleet olivat kokeneet suunnitelman mukaisen lopun, kahvia oli vielä puolikas jäljellä. Trubaduuri katsoi merelle. Siellä Laajasalon rantaa vasten, näkyi heikon usvan takaa purjevene, joka oli tekemässä syksyn viimeistä purjehdustaan.
Etanatikku-blogin lukijamäärät olivat lähtemäisillään nousuun.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.