Testing Java-Script

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Talvi tekee tuloaan voimalla Helsinkiin, Vantaanjoki jäätyy hiljalleen

Maanantaina Vantaanjoki sai Pikkukosken ja Savelan kohdalla ohutta jäähyhmää pintaansa.  Kun yöllä on 8 astetta pakkasta, niin se pistää jään nopeasti alulle.  Virtaama joessa oli vähäinen.  Pikkukoski, jossa voisi joskus kuvitella olevan 10 cm putous, oli tavalliseen tapaan lähes tyyni.

Eilen, tiistaina, kävely Lammassaaren luontopolulla veti kovasti väkeä; jäljistä päätellen siellä oli valoisaan aikaan minun lisäkseni ollut joku muukin liikkeellä.  Maisemat olivat lumiset, saaren rannassa pienoista jäähyhmää ja pitkospuilla lunta.  Kulku oli kuitenkin kaikkialla helppoa. Saaren eteläisellä laiturilla oli ihana tunnelma; ruskeat kaislat näkyivät hienosti valkeutta vasten.  Pienveneet pressujen alla ja aallokossa heiluva laituri loivat kivan tunnelman.  

Tuuli nousi kolmen jälkeen voimakkaaksi, eikä lintutornissa kovin kauaa tarjennut.

Ja muutenkin oli kiire kotiin, retkeni oli venähtämässä lähes kolmituntiseksi.  Ja kotona tein näistä retkistä valokuva-ohjelmilla esitystä; tuntui hienolta, kun sai siihen yhdistettyä musiikin.  Toivon, että tuotapikaa saan järjestettyä blogini selaajille muutaman hienon kuva-esityksen.  Tämän minun blogini sivumalli ei oikein salli kovin kummoisia kuva-esityksiä.   Mutta kohta tulee siis oikeata filmiä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.