Testing Java-Script

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Päiväkirjaa ja kuulumisia kun nyt sattumalta pääsi verkkoon

Kirjoitin aamulla "Olen kolmikymppinen" -laulusta ja tulihan se sitten yllättäen laulettavaksi tänään.  Osaava rytmittäjä oli tahdittamassa ja meni hyvin.  Muissa oli vähän ongelmia; latinorytmit ja jazz, samba ja vastaavat ovat minulla huonosti hallussa; kun on tottunut sellaiseen "tikapuumusiikkiin", tasaista folkkia tai countryä.  Ääni näköjään kestää tällaiset ilman harjoitteluakin.
Rankka päivä jatkuu tuurauksella sulkiskentällä,  ilmakin on huono ja näkyvyys liikenteessä vähän kehno.  Koneella verkkoon kuitenkin nyt pääsi; erikoista on se, että HP-koneessamme vain toisen käyttäjän tilillä pääsee tikuttamaan.  Sitä tiliä emme ole käyttäneet eikä siltä ole pääsyä kuva-arkistoihimme.  siis  yhteys on hyödytönn blogailuun.  Internet-asetukset ovat siis käyttäjäkohtaisia (?) ja minun tilini asetuksissa siis jotakin pielessä???
Ruuaksi piti ostaa veriplättyjä, kun aina epäilee raudan tai vitamiinien puutosta.  D-vitamiini on siis kiinni kalasta (2xviikossa) ja maidosta.  Mitenkäs sitten jos on maidolle allerginen.
     Keskustassa kun joutui käymään, niin hankin samalla 28 pv aikaa; olinkin ollut jo yli viikon ilman lippua.  Tuskin se halvemmaksi tuli kertamaksulla; mutta pakolliset käynnit venerantaan oli kuitenkin tehtävä autolla.
     Tiistaina hävisin valokuvauskilpailun perheenjäsenelle sekä määrässä, että laadussa.  Olimme Vuosaaressa Uutela-Skatta alueella.  Otin 470 kuvaa kolmen tunnin aikana, 500:lla olisin voittanut määrässä.
Pahemmin hävisin taiteellisella puolella, eikä sitä kaikkea voi laittaa paremman Zoomin tiliin.  No, minä otan dokumenttikuvia rakenteista ja veneistä.  Myönnän taiteelliseksi tappiokseni ainakin 43/57.
Se on oikeastaan ilahduttavaa.  Valokuvaus on vahva harraste ja se on aika liikunnallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.