Testing Java-Script

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Blogin merkkipaalu, 1000 Suomen lippua laskurissa. Miten vielä yritän parantaa blogiani.

On se aika mukava tapahtuma, kun laskuri rullaa, ehkä jo sunnuntaina, tuon maagisen 1000.  Harmi, että sitä ei voi livenä katsoa.  Voisi sitten ponkauttaa kävijälle onnittelukortin.  Sitä tosin moni voisi luulla virukseksi.

HEI,  SINÄ!     OLITKO JUURI SINÄ 1000  SUOMALAINEN KÄVIJÄ ? 


              JOS OLIT, NIIN JÄTÄ KOMMENTTI ITSESTÄSI 

Tuo laskurihan ei ole ihan alusta alkaen ollut toiminnassa, en vielä tuntenut kaikkia blogaamisen niksejä.  Enkä vieläkään tiedä; mitä esim. nuo "Viittaavat hakusanat", ovat.  Ja miten saisin tietyistä artikkeleista Googlelle sopivat koukuttavat hakusanat?  Toisaalta jo kuukausi sitten kirjoittamani teksti jostakin asiasta voi olla jo teknisesti vanhentunutta tietoa.  Niiden erottaminen uudesta on tietenkin Googlen ja lukijan tehtävä.

Blogini keskipalkki on ehkä liian kapea, pitkät tekstit ovat hankalasti luettavia.  Tokenisikohan se "mallia" muuttamalla.  Ei kai silloin mikään blogista katoa?  Ryhmittelen Blogin sisältöä jatkuvasti uudelleen ja olen juuri nostanut esille noita;  Kissa,  HesanSnadiStadi, Valokuvat, Kuvat Kaunissaaresta, Blogihaasteet ja omat Blogipalkintoni.    Niissä on keskeinen asia, mitä haluan tuoda esille.  Etenkin nuo yhteydet blogien välillä.   Ja yritän linkittää blogiini omia artikkeleitani Google Documents  ja  Windows Live ohjelmista.  Tämä siksi, koska minusta tuntuu, että blogini on tukehtumassa sisältöönsä ja sen hallitseminen on vaikeaa.
Harmi on, etten osaa antaa kunnon neuvoja, miten tukkeutuneella taivaalla saisi verkkoyhteyden parhaiten toimimaan.

Oma veneilyblogini      http://minnemaat.blogspot.com/ ja musiikkiblogini
http://trubaduurirantanuotiolla.blogspot.com/  ovat myös osa tätä blogimaailmaani, jonne toivon kävijöitä yhä enemmän.      Tervetuloa ja viihtykää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.