Testing Java-Script

lauantai 20. marraskuuta 2010

Yksi asia tuo ihanaa helpotusta tähän kauheaan tietokonesotkuun, onnettomiin verkkoyhteyksiin, toimimattomiin ohjelmiin. Se on Google ! Ja kaikki sen hienot ilmaiset ohjelmat ! Suosittelen lämpimästi !

Todellakin; kaiken sen sotkun keskellä, nämä allaolevat linkin ovat auttaneet minua valtavasti.  Varaa palveluiden käyttöönottoon ja opiskeluun muutama päivä, ettet sotke normaalia aikatauluasi.

Lataa verkkoselaimeksi Google Chrome.  Se ei ehkä ole nopein, mutta se on KAUNEIN !
http://www.google.com/chrome?hl=fi    Aseta se oletusselaimeksi.  Tässä selaimessa sinun ei tarvitse välittää kirjoitusvirheistä; Google etsii sinun puolestasi!  Minäkin pääsen omaan blogiini vaan kirjoittamalla "eta".

Avaa itsellesi Google-tili, jotta pääset käyttämään kaikkia hienoja Googlen oheispalveluita https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=fi

Ota googlen palveluista käyttöösi GMail,  Google Reader-syötteenlukija, Google Documentit verkossa olevine tiedostoineen, ja muut valintasi mukaan.  Gmail on iso ohjelma, josta löytyy valtavasti ominaisuuksia ja he ovat saaneet nyt nuo tärkeimmät toiminnot;  postin lähettäminen ja yhteystiedot helposti näkyville.  Googlen kalenteriin olen yrittänyt etsiä suomalaisia juhlapyhiä, auringonliikkeitä yms. huonolla menestyksellä.

Ja tietenkin upea Picasa-verkkokansio omille kuvillesi.  http://picasa.google.com/
Tästä osoitteesta lataat hienon Picasa-kuva-ohjelman, joka lajittelee valokuvasi ja voit lähettää haluamasi suoraan verkkokansioihin.  Tämän ohjelman hakemistorakenne on aika hassu; minun ainakin on ollut vaikea hahmottaa sitä ja uusimpien valokuvien löytäminen oli aluksi vaikeaa.  ONGELMA RATKESI kun kävin asetuksista/Kansionhallinta määrittämässä oman Pictures/Kuvat_2010 kansioon "Scannaa aina", eli Picasa etsii aina uusia kuvia tuosta kansiosta.  Kasvojentunnistus-ominaisuuden voi myös tuolta asetukset / kansionhallinta valikosta kytkeä pois haluamistaan kansioista.
HUOM.  Kuviesi järjestäminen Picasan hakemistoon voi kestää kauankin, minulla pari-kolme tuntia.  Kannattaa siis antaa koneen tehdä se rauhassa hetkenä, jolloin koneella ei ole muuta käyttöä.

Perusta blogisi Blogger-palveluun.    Käyttö on nopeaa, kun olet kirjautunut Googleen pääset samalla tilillä käsiksi tähänkin palveluun.

Minä en saa rahaa tästä mainostamisesta, olen vain yksinkertaisesti hurmaantunut Googlen tapaan tehdä asioita;  Moni muukin on sanonut tyyliin;  "Olen ihastunut".  Minusta on ollut aivan kutkuttavan hauskaa lukea kun joku SideWikin (ai, se jäikin yläpuolella mainitsematta) käyttäjä on kertonut kuinka hän pääsi ensimmäisenä laittamaan kommentoinnin SideWikiin johonkin Googlen sivustolle.
Jotkut vaan kertakaikkiaan osaavat tehdä asiat hienosti!   Tästä tavasta kun ottaisivat nämä suomalaiset verko- ym. yhtiöt mallia, niin helpottuisi elämä kovasti.
Kiitoksia, Google,   Kumarran ja ylistän suuruuttasi...   :)
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.