Testing Java-Script

maanantai 15. marraskuuta 2010

HP Laptopin hiirilevyn jatkuviin toimintaongelmiin kyllästyneenä päätin kytkeä sen pois ja hankkia uuden hiiren

Etanatikku-blogi on siis tehnyt merkittävän sijoituksen ja ostanut 11€ maksaneen hiirulaisen.  Tämä merkittävä sijoitus viitoittaa blogille tietä aurinkoista huomista kohti ja näkyypä jo hymyä blogaajan kasvoilla.  HP:n alkuperäinen hiiri on kytketty pois, punaiselle, ja uusi Microsoft Optical Mouse pelittää kuin tauti.  Eikä edes yhtä kirjainta ole tuhoutunut tänään.  Oi tätä blogaajan onnea!  Ja tätä kirjoitettaessa on pöydällä Choffin punertava jouluolut-pullo, joka tosin on tyhjä.  HUPS.  Haetaanpas uusi.

HP:n hiirilevylle annamme anteeksi tämän väsymyksen.  Se hoiti tehtävänsä uljaasti.  Seisoi kuin Sven Duffa sillallaan tuhotulvaa pysäyttämässä.  Kaiken se kesti, kaiken se kärsi.  Mutta kestävyysrajat ne on teräkselläkin.

Tämä HP:n hiirilevy oli Etanatikku-blogin ja Nopsa-Etanatikun välittäjänä joutunut todella koville.
Pikaisen arvion perusteelle Blogaaja on pelkästään Saunalahden toistuvan virhe-ilmoituksen; OLETKO VARMA, ETTÄ ASETUKSESI OVAT OIKEIN, jälkeen, lyönyt raivopäissään hiirialustaa 6525 kertaa.
HALUATKO YRITTÄÄ UUDESTAA kysymys on puolestaan kuitattu vimmaisella näpäytyksellä noin 3876 kertaa.
Nämä luvut pelkästään niinä 27 päivänä, jolloin käynnistysongelmat olivat erityisen vakavia.

YHDISTÄ-näppäintä on painettu noin 6877 kertaa ja niiden seurauksena verkkoon on päästy noin 270 kertaa.  Arvion mukaan näissä tapauksissa lyönti (HUOM, LYÖNTI)-voimakkuus on ollut noin 85 % edellisistä, mikä sekin on ollut aivan liiallista.  6607 näpäytystä on mennyt aivan hukkaan.  Sillä määrällä olisi kirjoittanut jo x kpl tämänkaltaisia blogitekstejä.

VTT:n tutkimuslaboratorion tekemättömien testien perusteella   "hiirialustan olisi pitänyt murtua jo lähempänä elokuun puoltaväliä",  ja "rasitus tässä tapauksessa on ollut poikkeuksellisen intensiivistä ja pitkäaikaista".  Harva meistä, jotka olemme rautaa, olisi kestänyt tällaista kuritusta.

Puolueellisen arvion mukaan, joka perustuu tähän yhteen tapaukseen, voi tehdä sen yleistävän johtopäätöksen, että Saunalahden Nopsa-nettitikku Nopsa tulee kuluttamaan elinikänsä (24 kk ellei sillä heitetä viatonta vesilintua jo aikaisemmin) aikana loppuun noin 6.23 hiirtä, 1.87 tietokonetta, 19,6 bloginkirjoittajaa allekirjoittanut mukaanlukien.

Asia siis kunnossa, mutta ongelmaksi tulee nyt se, että haukuttavien määrä väheni yhdellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.