Testing Java-Script

tiistai 7. joulukuuta 2010

Risumajakin voi olla täynnä tyyliä, kun on oikeat tekijät asialla. Tyylihaaste #40 Teematiistaissa.


     Kesäinen majamme, tyyssija onnen
     Ja nyt, niin peitossa lumen.

     Sen ohi, nyt kaiholla, muistellen kuljen.
     Näin keskellä talven, ja lumen ja jään.

     Mut mielessäin koen jo uuden mä unen
     Kuin saapuvan uuden kesän mä nään.

Vanhankaupungin lahden rannalla, lammassaareen vievällä polulla oli tämä, kenties läheisen luonto-leikkikoulun lasten tekemä maja.  Siellä lie kesällä monet hauskat elämykset koettu.  Ehkä siellä on joskus joku polunsyrjien kulkija yöpynytkin.
Ihastelen vahvaa keskisalkoa.  Ja miten hienosti onkaan koivuun löytynyt juri sopiva pitokohta sille.  Ja kaiken huipuksi tuulenpuoleinen seinä on myös oven kohdalta suojattu risuilla.  Ja mitta juuri oikein!  Miehen mittainen!  Ja valoa siivilöityy makuusijalle juuri sopivasti ja tuuletus toimii.
     Tämän luomuksen tekijät vielä joskus tulevat loistamaan kirkkaina tähtinä Euroopan Design-taivaalla!

http://teematiistai.vuodatus.net/blog/2730983/teema40-tyyli/      TYYLIÄ  !

10 kommenttia:

  1. Näyttäisi olevan oikea tyyli. Tuli ihan tunne, että ensi kesänä rakennan minäkin oman risumajan mökkimetsään! :)

    VastaaPoista
  2. Tyyliä löytyy. Runokin todella tyylikäs.

    VastaaPoista
  3. Kaihoisa kaunis runo.
    Oi noita aikoja, kun majoja tehtiin ja niissä "asuttiin".:)

    VastaaPoista
  4. Ei ehkä talviasuttava tyylikämppä:)

    VastaaPoista
  5. Joskus aina kuljeskellessa vanhoja maja-aihioita löytyy.
    Elävän pajumajan kun joskus saisi aikaiseksi...
    Tää on hieno risulumimaja!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille kommenteista ja käymisestä majallani. Tämä blogini kommenttien hyväksyminen on vähän hassu, kun kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen. Ei ole koskaan tullut kielteisiä kommentteja, edes noiden NETTI-kirjoitusteni jälkeen.
    Tämä on kuitenkin kätevä tapa saada tieto uusista kommenteista. Jos joku kirjoittaa kommentin johonkin kovin vanhaan tekstiin, niin kuinka saan siitä tiedon? Sillä Blogistille kommentit ovat kuin suola ja voisilmä aamupuurossa!
    Täytyy vielä miettiä asiaa...
    Näitä majoja lapsena tehtiin ja kyllä ne olivat tärkeitä. Ja onpas tuo "risulumimaja" hieno termi!

    VastaaPoista
  7. Itse olen järjestänyt niin että kun on tämä googlen blogi niin siellähän voi ohjata kommentit sähköpostiinsa. Itselläni myös googlen g-mail posti johon saa myös sähköposti-ilmoittajan, joten aina kun minulle tulee kommentti tai muuta postia ruudulle ilmestyy punainen M kirjain merkiksi saapuneesta postista:) Tosin itselläni Linuxin järjestelmä jossa ainakin pelaa hyvin. Mutta käsittääkseni kyseisen s-posti-ilmoittajan saa myös winukkan.

    VastaaPoista
  8. Tuli tässä mieleen että tottakai voit pitää tuon kommenttien hyväksymissysteemin jos sen olet hyväksi huomannut! Kysyin silloin siksi kun luulin että pelkäät niin roskapostia että sen takia käytät tuollaista systeemiä. Huomasin ettet ole tainnut nyt osallistua näihin teemoihin, uusi kiinnostava "alkukirjaimet"teemakin on ilmestynyt. Sinulla on hyviä juttuja, otahan osaa teemoihin, pyydän anteeksi jos jotenkin pahoitit mielesi kommentistani tuohon kommenttien hyväksymiseen.Mainitsemani alkukirjaimet teema löytyy osoitteesta:http://alkukirjaimet.blogspot.com/
    Terv.Tapsu

    VastaaPoista
  9. Kiitos tosiaan kommenteista; välillä pidin niitä tarkastuksen alla ja sitten taas laitoin hyväksyttäväksi. Nyt viimeksi kun kirjoitin kriittisiä artikkeleita verkko-ongelmista.

    Kauheiden Verkko-ongelmien takia en ehdi osallistumaan haasteisiin. Ja kommenttisi tosiaan oli aiheellinen. Minulta on ehkä ollut väärä ratkaisu yrittää samassa blogissa käsitellä kaikkea mahdollista....

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.