Testing Java-Script

lauantai 25. joulukuuta 2010

Toteutuukohan nyt nämäkään lakipykälät ihan viimeistä pilkkua myöten. S A U N A L A H T I Tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisesta annetun lain 21 §:n mukainen yhteyspiste: Saunalahti Group Oyj

Tavanomainen haku: Saunalahti, Moniililaajakaista, on minun koneessani vienyt jo neljän kuukauden ajan tällaiselle sivulle:  

This webpage is not available.  The webpage at http://saunalahti.fi/mobiililaajakaista/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.  

 More information on this error   

Kun tavallaan hieman kiinnostaa se, että missä loppuu yrityssalaisuuksiin liittyvät oikeudet ja mistä alkavat yksilön vapaudet, niin etsin asiaan liittyvää lainsäädäntöä:  



 SA U N A L A H T I › Jää rahaa muuhunkin

 - 5 vierailua - 9.31
Tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisesta annetun lain 21 §:n mukainen yhteyspiste:Saunalahti Group Oyj, 

Sattuneista uusista ATK-ja verkko-ongelmista johtuen en pääse  nyt tuolle sivulle ottamaan suoraa lainausta, mutta mielikuvani mukaan siellä lukee suunnilleen näin( ainakin lain henki oli sellainen) ;     " Palvelun tarjoajan on pidettävä helposti tavoitettavassa paikassa ja käyttäjän vaivattomasti ja ongelmattomasti saatavilla hänen tarvitsemansa tieto".    

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2002/20020458   Tästä linkistä löytyy tuo laki kokonaisuudessaan.  Ja tästä löytyi eräs siteeraus siitä.  

Sen lisäksi, mitä muualla laissa säädetään tiedonantovelvoitteista, palvelun tarjoajan on pidettävä ainakin seuraavat tiedot palvelun vastaanottajien ja viranomaisten saatavilla helposti, välittömästi ja jatkuvasti:    (seuraa luettelo normaaleja yritystietoja).    

Tuo lain henki, joka taitaa ilmetä noissa sanoissa: "helposti, välittömästi ja jatkuvasti", tuntuu nyt vähän irvokkaan hauskalta.  
.  








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.