Testing Java-Script

perjantai 24. joulukuuta 2010

Avira Anti Virus Guard Service Stopped. Aviran Virustarkistus ei toimi.

Minulla on aina ollut käytössä Avira Virustarkistus, jota olen huolellisesti päivittänyt ja pitänyt päällä.  Olen säännöllisesti klikannut kaikki maksulliset ohjelmat ja mainokset pois.
Nyt Virustarkistus on itsekseen mennyt pois päältä muutama päivä sitten.

Ohjeessa kehoitetaan aktivoimaan se, painamalla linkkiä: START, mutta sellaista linkkiä ei ohjelmasta löydy.
Linkistä http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=87834 Löytyi Aviran versiota 9 koskeva samanaiheinen kysymys ja ratkaisu asiaan.  Oma versioni on 10...  Voimassa vielä 11 kuukautta.

Toinen seikka on se, että ohjelman päivitykset eivät ole koskaan toimineet automaattisesti.  Lienee näiden ilmaisohjelmien ongelma.  Ehkä ne premium-versiossa olisivat toimivia.
Tämä päivitys-ongelma johtui siitä, että AVIRA yritti päivitystä aina heti, kun kone käynnistyi.  siis ennenkuin verkko-yhteys oli käynnistynyt.  

Tätä nyt pähkäillään Jouluvalojen loisteessa.  Taisi olla juuri äsken verkossa liikkeellä jotakin tietoa, että aika suuri osa käyttäjistä ei pidä virustorjuntaa päällä.  Eipä ihme.  En minäkään pidä.

Virusohjelman päivitys ei myöskään näköjään toimii useista yrityksistä huolimatta.  Asia menee siis näköjään enemmänkin kuin vain pähkäilyksi.

1 kommentti:

  1. "...aika suuri osa käyttäjistä ei pidä virustorjuntaa päällä."

    Tämä on pelkkä arvaus, mutta tuo saattaa tarkoittaa Linux ja Mac OS X käyttäjiä.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.