Testing Java-Script

lauantai 11. joulukuuta 2010

Hanki uusi patja, se parantaa nukkumistasi !

Etanatikun blogaaja nukkuu ensi yön ylellisellä, 13 cm paksulla uudella patjalla.   Olen jopa malttanut pitää patjaa 5 vuorokautta asettumassa purettuani sen pakkauksesta.  Mutta nyt on tullut aika ottaa se käyttöön.  Pieni olkapääkipu on vaivannut, ja ehkäpä se poistuu tai helpottuu tuolla patjalla.

Toivon ainakin sitä.  Toivon kovasti, että pystyisin mässyttämään pullaa, wienereitä ja täytepitkoja yms. sokeripitoista kermakahvin kera entiseen malliin.  Vanhan patjan kera ne aiheuttavat minulle nivelkipuja.  Mutta nyt luultavasti ei tarvitse tehdä elämäntapamuutosta.

Lukijat pääsevät jakamaan nukkumakokemukseni huomisaamuna, klo 5.00 huonosti nukutun....  eipäs, minähän nukunkin nyt hyvin, ja herään konettamaan vasta siis 6.00 sunnuntaina.  

Kuulemiin siis, ja nukkukaa hyvin, jos ette nuku hyvin, niin ostakaa uusi patja.  Älkääkä mässyttäkö liikaa sokeripitoisia herkkuja.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle patjalle.Minä se vaan *mässytän*
    makeeta,mutta vastapainoksi iloa,löysin sukilleni
    jopa pareja. Makeita unia!

    VastaaPoista
  2. Jaha... eripariset on näköjään minulla nyt mukana kun tulin puoli kuudelta konettamaan. Ja kyllä kelpasi uudella patjalla. Se hiukan muuttaa nukkuma-asentoa. Henkisesti se on ollut tärkeä; mikä vaan asia, jolla saa vaikutettua oloonsa.
    Kelpaa Suomessa kansan öljypedeillään makuutella. Suosittelen kaikille uusimista, tää oli 50€. Olkapää vähän parempi ja herkut taas suussa maistumassa...

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.