Testing Java-Script

perjantai 5. marraskuuta 2010

Blogikilpailun voittaja ratkennut; uusi kilpailu julistetaan Etanatikussa

Etanatikun raati oli kokoontunut Etanamuorin siirtolapuutarhamökkiin valitsemaan blogipalkinnon saajaa. Etsinnässä oli tällä kertaa siis blogi, joka on niin kaunis ettei siihen kertakaikkiaan voi liittyä lukijaksi, koska ei läsnäolollaan halua rumentaa sitä.
Ilma oli jo syksyisen viileä ja oli pakko pitää kaasulämmitintä päällä. Mutta kodikasta mökissä oli. Etanamuorilla oli kaunis punainen kahvipannu ja hienot savipajassa tehdyt kahvikupit. Mökki oli muutenkin kaunis ja huolella hoidettu.

Monta kaunista blogia oli ehdolla, olipa joku niistä oikein enkelimäisen kaunis, toinen kaunis kuin ruusunnuppu ja kolmas kahta kaunihimpi. Valinta oli tuskallisen vaikeata.

Trubaduuri tuli paikalle pahasti myöhästyneenä. Hän ei ollut raadin jäsen, mutta tuli aina paikalle, koska siellä sai kahvia ja kääretorttua. Etanamuori tuijotti närkästyneenä hänen likaista takkiaan, mutta ei sanonut mitään. Trubaduuri oli ilmiselvästi järkyttynyt;
= Mä näin viime yönä unta, että mä sain yhden runon myytyä. Tai siis ...
= Nukuit taas veneessä kylmissäs! Ja sä lupasit blogiin runon.
= Se ei ole ihan valmis, pitää työstää... ehkä marraskuun lopulla...
= Se paranee lukiessa, anna tänne vaan. Ennen et saa kahvia ja kääretorttua.
= Sitten mä näin jotain niin kaunista, että en voinut kertakaikkiaan mennä sinne! Se oli Werannalla.

Muut tutkivat blogia; ja totta se oli, ei sinne oikein uskaltanut mennä ja mahdottoman kaunis se oli. Trubaduuri ei totisesti olisi sopinut sinne resuisine vaatteineen.
= Mä kirjoitin sinne kyllä runon ja jätin sen omenapuun oksaan, mutt tuuli varmaan vei sen. Ja hyvä niin, koska se ei ollu ihan valmis vielä. Ehkä marraskuun lopulla...

Etanamuorikin tutki Werantaa ja nyökkäili hyväksyvästi.
Se oli sillä ratkaistu. Etanatikun tämänkertaisen blogikilpailun voitti http://werannalla.blogspot.com/


UUSI BLOGIKILPAILU ALKAA
Seuraavassa blogikipailussa etsitään blogia, jossa on lukijana eläimiä. Oletko sinä eläin? Luetko blogeja? Kirjoitatko blogia?  Onko tiedossasi blogi, joka erityisesti houkuttaa lukijoikseen eläimiä?Ilmoita blogi Etanatikun Blogikilpiluun jättämällä kommentti tähän tekstiiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.