Testing Java-Script

perjantai 5. marraskuuta 2010

Uudet talvirenkaat autoon, Helsinkiläiset firmat eivät osaa tai viitsi päivittää oikeita tietojaan internettiin tai poistaa vanhentuneita tietojaan.

Eräs työtön / eläkeläinen sanoi kuvaavasti; ei millään viittis mitään tehdä.  Minullakin oli nyt tuskainen olo, vähäinen päivittäinen (24h/vrk) vapaa-aikani  oli vaarassa kaventua tänään parilla tunnilla, jotka pitäisi käyttää YÄK työntekoon.

Ei löytynyt netistä palvelua rengasasioissa; Hesalaiset firmat eivät osaa poistaa vanhoja tietojaan netistä. Soitin sitten Tattarisuolle firmaan, jossa olin vuosia sitten käynyt; pääsin nyt jonottamatta sisään ja homma toimi todella nopeasti ja kätevästi.  Suosittelen, ainakin näin työaikojen ulkopuolella; Star-Rengas, Valuraudantie 2.  Oli nopeaa ja asiantuntevaa työtä, hieman ylimääräistäkin ja hyvät neuvot kaupan päälle.  Kysyin asentajalta kesärenkaista:
- Vieläkö näillä ajaa seuraavan kesän?   Ja vastaus oli, että; kyllähän näillä.

Ensin oli turhauttava tunti internetissä, sitten rankka renkaiden roudaus kellarista, (mutta hei, sehän meni tällä kertaa hyvin, ukko on jonkinlaisessa kunnossa), mutta sitten rengasfirma pelasti mielialan.  Kameran kellon mukaan aikaa kului kotipihalta kotipihalle 40 min.  Sisältää 2 km ajoa Tattarisuolle.  Siis 20 min tai vähemmän työhön.  Voiko olla totta?  

Keväällä varmaan väännän kesärenkaat itse alle.  Satamassa telakkamestari opetti minulle hyvän konstin, jos pyörä panttaa, eikä irtoa käsivoimin akselinavalta.   Mujautetaan 1-5 metrisellä koolinginpätkällä renkaan taakse muutamia kertoja.  Sitäpä ei olisi osannut itse tehdä.  

Kokeneet kaiken tietävät ja neuvovat muita.  Sillä tämä maailma pyörii.  Kiitoksia kaikille, jotka jaksatte ja osaatte auttaa ja neuvoa.  

1 kommentti:

  1. Ja sitten kotona palkinnoksi pullo olutta kun odottelin Äijän Parsa-Makkarasopan valmistumista.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.