Testing Java-Script

tiistai 26. huhtikuuta 2011

ZTE-Blade puhelin nettiyhteydellä heräilee eloon. Ehkä...

Tilasin puhelimen ja verkon 15.4., nyt 26.4 puhelin ei toimi, eikä verkkoyhteyttä ole.  Saunalahti-palsta ilmoittaa, että molemmat on "toimitettu".  Seurantakoodia ei ole.   ??
- Olenkohan osannut tehdä kaikki oikein?  Pitäisihän sen nyt jo toimia.  7-10 pv taisi olla lupaus.

Alkaako tämä toimimaan itsekseen, vai pitäisikä minun asetuksissa muuttaa jotakin?

Puhelin ilmoittaa, että SIM-kortti on jo otettu käyttöön.  Mökillä käytin sitä pari kertaa netti-tikun kortilla.  Akku siinä simahti, mutta nyt kotona on latauksessa.  Löytyy asetuksista sentään VERKKOYHTIÖT; painan rekisteröi ELISA oy.  Ei se taida muuttaa mitään.

Akku on verkkovirrassa täyttynyt hiukan yli tunnissa, laite ilmoittaa:
VERKKO: tuntematon,  SIGNAALIN VAHVUUS  -57 dbm 23 asu.  Patteri on vihreällä, mutta verkko harmaalla ja siinä tuo X.   ??

Toiminto-palkissa verkko on X.  Ei siis toiminnassa.  Kai tämä on sellainen tauti joka paranee odottamalla.  Niinkuin Pääsiäinen paranee munia syömällä.  11pv.
27.4. Saunalahti kertoo, että Norppa-liittymä on KÄYTÖSSÄ, ja alleEuronPäivät TILAUKSESSA.
Seurantakoodia ei näy, eikä mitään muuta INFOA.  Puhelin ei toimi, eikä verkkoa ole.  ???
28.4. Saunalahden kirjeessä,tilausvahvistus, sanotaan;  Numeronsiirron ajankohdasta ilmoitetaan tekstiviestissä (toimimattomaan liittymääni?)  Uusi SIM-kortti aktivoituu vasta tekstiviestissä ilmoitettuna ajankohtama.  Siis räpläillään puhelimia ja odotellaan.
30.4.  Ei mitään tietoa. Tilausten seuranta-sivulla ei enää näe tämän tietoja.  Sopimukset-sivulla näkyy, että 3G on "tilauksessa".  
Alan jo tottumaan tähän puhelimeen, jossa ei ole verkko-yhteyttä eikä puhelinyhteyttä.  Osaakohan tätä ollenkaan käyttää, jos ja kun joskus nämä yhteydet saa?
JA  1.5. KLO 15.00  TULI VIESTI SAUNALAHDELTA:  Numeronsiirto tapahtuu 24 tunnin kuluttua.  Muistathan pitää SIM-korttisi valmiina.
2.5. Klo 15.30 puhelin rupesi toimimaan.  Looginen systeemi; ensin suljetaan vanha kortti, sitten sen SIM-kortti lakkaa toimimasta.  Ja sitten uuden puhelimen SIM-kortti alkaa toimimaan.  Minullahan säilyi tässä operaatiossa vanha numeroni.    Seuraavaksi kirjoitan käyttökokemuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.