Testing Java-Script

torstai 28. huhtikuuta 2011

Metroaseman uudet ovet ovat tämännäköisiä



























Vuosaaren metroasemalla oltiin rakentamassa uuden, ilman kuljettajaa toimivan metron ovia.
Tältä ne sitten näyttävät.  Teknistä, futuristista ja tuo läpinäkyvyys tuo siihen oman tunnelmansa.  Ei se pahalta näytä, luulen, että kansa tulee mieltymään näihin.
     Mutta pysähtyykö juna oikeesti aina juuri tuon uloskäynnin kohdalla?  Entä kun sitten tapahtuu jotakin odottamatonta, eikä vaunusta pääsekään heti pois?  Siellä ihmiset sitten junassa ja laiturin lasiseinien takana toljottelsivat kuin kultakalat akvaariossa!!  
Eihän niin tapahdu... kaikki toimii luetettavasti kuin atomivoimalassa...???.

     Mutta valmistaudu nyt sitten tulevaan;  Äläkä huoli, lisää suljettuja systeemejä on tulossa.  Sinua varten on suunniteltu monta uutta putkea, joissa Sinua voidaan kuljettaa mukavasti minne ikinä vain et halua. Ja sinut saadaan ajattelemaan ihan mitä vain valtaapitävät haluavat.  Et vielä tiedäkään, minne sinut aiotaan viedä.  Hyvin tiedetään, että Sinä et mukise, vaan tulet kulkemaan kiltisti putkessa, jos et juutu oviin.
Mutta HälläVäliä.
Minun piti osallistua myös Runotorstain kisaan, mutta en ehtinyt.  Ja sillä on väliä!
.

1 kommentti:

  1. niin hällä väliä.. ei sitä jokapaikkaan ehdi.. mutta ompa hulppeat lasit! Itiksessä??? Kuin kauan noi on ehjinä??? Kun ..no jaa jos ne on särkymätöntä.. kun kaikki muovisetkin nuo häiriköt onnistuu särkemään pussipysäkkien lasit ja aikataulut revitään , ääh no toivottavasti säilyvät

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.