Testing Java-Script

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Suomea rakennetaan ahkeralla opiskelulla, työllä ja sinnikkyydellä

Suomea ovat ensin rakentaneet ja pitäneet käynnissä käsivoimin miehet ja naiset, kotona, pelloilla ja metsissä. Avuksi saatiin sitten hevoset.  Traktori ja mies pitivät sen jälkeen pellot ja tiet kunnossa.  Ne olivat elintarviketuotannon perusta ja tehtaista saatiin tarvittavat työkalut.  Sitten saatiin koneita, luotiin maailmanlaajuisia yhteyksiä, ja äkkiä ollaan tässä;  Yli 8 % kansasta on työttömänä.  Työntekijät eivät enää ole ihmisiä, vaan teollisuuden käyttövoimaa, jota on pidettävä varastossa.

Mutta perusasiat eivät ole muuttuneet.  Suomea rakennetaan joka päivä sinnikkäällä ja ahkeralla työllä. Suomi on täynnä taitavia, osaavia ja ahkeria ihmisiä.  He ovat vuosien ahkeruudella hankkineet itselleen hyvän ammattitaidon, kehittäneet työssään tarvittavat menetelmät.  Ja he ovat ise luoneet omat työkalunsa.
Suomessa opiskellaan laajasti ja tehokkaasti kaikkia mahdollisia aineita.  Myös kotona olevilla, työttömillä, eläkeläisillä on Internetin avulla hieno mahdollisuus opiskella, sivistää itseään, vaikuttaa ja etsiä uusia mahdollisuuksia.

Suomalaiset ovat vahvoja, osaavia.  Me omistamme tämän maan.  Ja tuhannet ja taas tuhannet ihmiset vaikuttavat siihen suuntaan, että Suomesta tulisi jatkuvasti parempi maa meidän kaikkien täällä asua ja työskennellä.
Suomi on nyt tietty prosenttiosuus Euroopasta.  Tulevaisuudessa meidän arvomme kasvaa.  Suomi tulee olemaan ilmastollisesti erittäin edullisessa paikassa.  Maamme on iso.  Meidän ei ole mitään syytä myydä palastakaan maastamme, siitä on pidettävä kiinni.  Ja meillä on täysi syy arvostaa itseämme ja maatamme erittäin korkealle muiden maiden rinnalla.

Suomen Lippu liehuu tulevina vaalipäivinä, jolloin kansa on liikkeellä.  Vaikuttamassa.

Tämä maa, Suomi, tulee kukoistamaan, kunhan sen hyväksi tehdään työtä.
Ja suomalaiset tekevät työtä, jos heille annetaan siihen mahdollisuus.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.