Testing Java-Script

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Ongelmia Blogin kommentoimisessa. Osa 4; Ratkaisua?

Google Chrome ja Blogger yrittävät rakentaa käyttäjille turvallisia väyliä keskinäiseen yhteydenpitoon.  Se on vaarallista, myös taloudellisesti, sillä pienikin virhe voi romuttaa selaimen, Chromen maineen.  Turvallisuuteen ei voine sallia minkäänlaisia riskejä.  Siitä syystä minkään selaimen asetukset eivät voi olla kovin avoimia.  Jos ne ovat liian tiukat, niin muut selaimet eivät voi sivuja avata.  Ja jos ne ovat löyhät, niin tulee pöpöjä  :)
Windowsin Internet-asetuksissa säädetään välityspalvelimen toiminnasta.  Muut Windowsin internet-asetukset eivät minun käsitykseni, ja verkosta saamieni hajatietojen perusteella vaikuta muihin, kuin Internet Explorer-selaimeen.  (Tästäkin olisi mukava olla varmempi tieto)

Suomessakin monella blogaajalla on ollut ongelmia blogien kommentoinnin kanssa, minullakin. Käyn tutkimassa linkkejä viime vuoden keskusteluista blogger-help sivustolta, tässä yhteenvetoa niistä.
Jos ette halua kiduttaa itseänne, niinkuin minä tein, niin katsokaa tuo viimeinen linkki ensin  :)

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=6e6fd736b15b0c51&hl=en 31.12.2011 Ikuisuusongelma; joskus voi kommentoida, joskus ei, eikä vastausta löydy mistään.  

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=510ac2d08c8cc86b&hl=en  I cant comment My own Blog: 17.6.2011     Cache ja Coocien tyhjennys ei auta, Tunnussana kysytään yhä uudestaan, ei auta.  

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=79580405d80354be&hl=en  Toinen keskustelu on jo vastannut tähän.   Keskustelu   v. 09- 5/2011

15.12.2011       You have a problem with authentication, and with cookie filtering.
Tämän keskustelun lopuksi on aika hyvä ja perusteellinen vastaus.  
Lopuksi vielä linkit neljään hienoon blogikirjoitukseen, jossa käsitellään aihetta. 

4/ 2010     I can't post a comment on my blog

I can't comment on my blog, or other blogs even if sign into blogger with my Google account. 
Taas nämä perusteelliset hyvät ohjeet blogilinkkeineen:  Puhdista Cache, kirjaudu Blogger.Com kautta,  Äläkä ruksaa sitä: Muista minut, kun kirjaudut selaimesta ulos.   20.8.2011


2.6.2011.  Why can't I post a comment on any blog?   Vastattu jo muualla.  

Ratkaisun avaimet ovat tässä: 
Ja tässä on kaikkein perusteellisimmat vastaukset.  Hienoa!  
Tämä kaveri on todella nähnyt vaivaa!  Kiitos.  5 of 5 people found this answer helpful. 
Toivotaan, että näiden avulla jotakin parannusta asiaan hiljalleen tulee.  
Nuo keskustelut ja tämäkin postaus osoittavat, kuinka vaikea tämä asia on ollut. 
.

1 kommentti:

  1. ihan viime aikoina on tapahtunut häiriöitä, enkä ole voinut kommentoida, toivon että ei muutu riesaksi. Käsitykseni mukaan kommenteilla on ensisijainen merkitys blogin ylläpitäjälle, kiitos tästä tutkimus retkestä täytyy palata uudelleen lukemaan noita linkkejä.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.