Testing Java-Script

torstai 12. tammikuuta 2012

Safari selain on hienostunut ja toimiva, voin suositella

Yksi selain on liian vähän, Chrome, Firefox ja Opera, niillä olen pärjännyt, IE:kin toki.  Googlen Chrome on suosikkini sen avoimen koodin ja suuren lisä-osa ja sovellusmäärän takia, kaikki ilmaisia.  Verkonkäyttäjä voi kohdata monenlaisia odottamattomia ongelmia ja olisi hassua olla vain yhden selaimen varassa.

Nyt latasin Applen Safari-selaimen ja se olikin miellyttävä yllätys.  Toimiva, erikoinen menu-rakenne joka alkuihmettelyn jälkeen istuu pikkukuvakkeisiin tottuneeseen toimintatapaani.  Käytössä selain on lähes huomaamaton, luulee jossakin vaiheessa lukevansa pelkkää verkkosivua.  Niin ohuet nuo menut ja välilehtipalkit ovat.  Safari on nuorten selain, heillä on vielä sirkeät silmät.  Lukulistat, kirjanmerkit ja TopSites muodostavat erilliset osiot, joihin pääsee nopeasti klikkaamalla.  Kirjanmerkkiryhmien muodostaminen on nopeaa.

      Tämän selaimen käytössä oli jotakin, joka hengästytti, sai suorastaan ihastumaan.  Kauniilla ulkonäöllä ja hyvällä suunnittelulla on merkitystä.  Isomman hakupalkin vieressä on pieni, mutta riittävä Googlen hakupalkki.  Pääsin heti kommentoimaan eräitä blogeja, joita en Chromen selaimella päässyt.  Suosittelen tätä käyttöön.  Sovellusten maksullisuus tietenkin rajoittaa ainakin minulla tämän selaimen laajempaa käyttöä.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.