Testing Java-Script

perjantai 13. tammikuuta 2012

Ongelmia Blogin kommentoimisessa. Osa 6 Jatkuu ja ajatuksia ...

Joku lukemani blogi valitti kommentoinnin ongelmista, toisella oli blogger jotenkin romahtanut.  Itsekään en pääse kommentoimaan Chromella erityisesti niitä blogeja, joissa kommenttilomake on upotettuna.  Muihin kahteen tyyliin kommentointi onnistuu paremmin.  Siis noihin erilliseen ikkunaan ja kokonaan uuteen pompahdus-ikkunaan.  Muutin oman blogini varmuuden vuoksi tällaiseen uusi-ikkuna-systeemiin.

Luulen itse, että kommentoinnin ongelmissa on kyse:
1.  Käyttäjän tunnistamisessa; Pitää kunnolla kirjautua ulos, ja sitten sisään.

2.  Salliiko selaimen turva-asetukset pompahdus-ikkunat, active-x komponentit ja sivustojen yhteistyön muiden sivustojen kanssa.

Kommenttia voin hyvin harjoitella omissa blogeissaan tai tulla tänne testaamaan.
Itse olen näköjään hieman väsynyt tämän ja muiden asioiden tiimalta, parempia ohjeita en nyt pysty keksimään, enkä voi edes kunnolla itse testata tätä asiaa.  Ulkomaisilla sivuilla käydään edelleenkin terävin keskustelu tästä aiheesta.  ja jollain muulla selaimella kommentointi sitten menee täysin ongelmitta.
Elikkä kärsivällisyyttä:  annetaan Bloggerille ja Googlelle (vieläkin) aikaa hoitaa tämä asia :)

Google tiliisi voi vielä liittyä sellainenkin ongelma, että se on sidoksissa vanhentuneisiin YouTube tai Flickr/Yahoo tileihisi, joiden tilitietoja ei ole päivitetty.  Systeemi yrittää turhaan kirjautua näihin tileihin, jolloin esim. Blogger ei tunnista käyttäjää.
Tullessasi blogiin näet heti lukijapalkista,  onko syteemi tunnistanut Sinut kunnolla.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.