Testing Java-Script

perjantai 6. tammikuuta 2012

Google ja Facebook tilien haltijoilla ongelmia kirjautumisessa Flickr-palveluun

En ollut päässyt omiin Flickr kansioihini moneen viikkoon.  Käytän kirjautumisessa Google-tiliä ja toimin Chrome-selaimella.  Olen tietenkin yrittänyt myös muita selaimia tuloksetta.  Minulla oli vielä lisäongelmana se, että sekä Yahoo, että Flickr tilini osoittivat SAMAAN GMail-tiliin.

http://www.pentaxforums.com/forums/digital-processing-software-printing/168241-flickr-sign-problem-using-google-account.html     Täällä on keskustelua ulkomailla Marras-Joulukuussa esiintyneistä ongelmista.

http://www.flickr.com/help/forum/en-us/72157628383357107/#reply72157628390136937
Flickr keskustelupalsta ongelmista Google ja Facebook tilien käyttäjillä kirjautumisessa Flickr-palveluun.

Viimeiset viestit on kirjoitettu kolme viikkoa sitten.  Ongelma näyttää siis ratkenneen. Palstalta saa linkin, jolla voi pyytää apua sähköpostitse.  Minä käytin sitä, sain ohjeet ja toimin niiden mukaan.  Luulin systeemin toimivan ja latasin yhden kuvan... Sitten palvelu taas jumiutui.
 Olisi ehkä yksinkertaisempaa kirjautua Flickr tunnussanoilla, kuin käyttää näitä Open-Id kirjautumisia.
Mutta en löytänyt Flickr:stä tunnussanoja; meneekä se vain Facen tai Googlen tai Yahoon kautta??

Ratkaisuksi lopulta kokeilin perusteellista SISÄÄN-ULOS kirjautumista Google-tililtäni ja sen yhteydessä aina kokeilua Flickr:iin.  Jumiutui tuohon jopa YouTube-palveluun asti kulkevaan lupaketjuun.

Ratkaisu:  Asensin koko Chrome-selaimen uudestaan ja kirjauduin siihen sisään.  Ja tietenkin piti Internet-asetuksia höllentää (jotta kaikkinpöpöt pääsevät sisään )
Toimii nyt, mutta kuinka kauan?    Jännätään...
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.