Testing Java-Script

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

12 Blogia, Tammikuun katsaus uusiin blogeihin ja kirjoituksiin

Tässä taas mukavia blogeja, joita olen osunut lukemaan.  Kaikki omalla tavallaan erityisiä ja huomion ansaitsevia.  Käykääpä katsomassa, lukekaa ja liittykää.  Sillä sitä blogaajat eniten kaipaavat.  ja kommentoikaa.
Kaksi ensimmäistä blogia, joita meinasin mainostaa, ovatkin jo lopettaneet, sellaista sattuu..  Otin tämän valikoiman jo pari kuukautta sitten, mutta on viipynyt Dart-ohjelmointini takia.

http://www.codinghorror.com/blog/      programming and human factors
Hiukset nousee pystyyn kun tätä katsoo :)  Kuvia, tekstiä ja mukavasti ohjelmoinnin ja ihmisten liepeillä liikkuvaa asiaa englanniksi.   Tietokoneista, laitteista ja nörtteilystä kiinnostuneille.  

http://onlinemus.blogspot.com/   Musiikin On-Line materiaalit   Tervetuloa musiikin VirMo-verkoston ylläpitämään blogiin.  Verkkomultimediaa.  Maksutonta kaikkien saatavilla olevaa materiaalia.  

http://aikamatkustaja.blogspot.com/    Kirjoittaja on yhä kulttuurishokista kärsivä paluumuuttaja, joka ihmettelee elämää Suomessa, omaa sekä muiden suomalaisuutta ja odottaa hartaasti kaikkia niitä uusia asioita, jotka Suomesta yhä jostain syystä puuttuvat.    Tuulipukupuistossa... Nauriinmetsästäjä..  Ihanaa!   Tykkää!

http://sokerihumala.blogspot.com/    Kirjoittaja on leipurin tytär, siis ylin mahdollinen leivosasiantuntija. Sokeri on joskus ongelma, löytyneekö tästä blogista apua tai neuvoja siihen...


http://valopolku.blogspot.com/   Kirjoittaja työskentelee tieteen tietotekniikan parissa ja harrastaa kirjallisuutta, luontoa ja valokuvausta. Kirja-arvioita ja muuta hämmästelyä.  

http://kahvikana.blogspot.com/    Kahvikanava.   Onpa hieno nimi ja idea blogille, sisältää juttua Kahvi, kirjat, ruoka, lukeminen, uusi alku...
Tsemppiä!  Minä ja muut kahviriippuvaiset kaipaamme neuvoja ja vertaistukea!  

http://graphis-artwork.blogspot.com/    Photography, drawings, music, poems, life, wind.  Paljon isoja hienoja kuvia ja selkeä, tumma tausta.  Ammattilaistasoa.  Linkkejä muihin vastaaviin.  

http://blondinsinoori.blogspot.com/   Blondiinsinööri, tuplavitsi.  BeeDee;       Olen juuri tällainen. Lue riveiltä ja rivien välistä, niin etten pysty harhauttamaan sinua mukafaktoilla. Kirjoitan omasta elämästäni ja ajatuksistani.   Having Fun Prohibited...    Hmmmm.?


http://parinapojanjorinoita.blogspot.com/    Varjoliitoilua ja prätkäilyä pohjanmaalta.  Ja myös ilmakuvia eri puolilta Suomea.  Reipasta menoa.  

http://kariav-annat.blogspot.com/    Jos yhtä, niin toista kans.  Aikakausilehtiä ratsataan ja kännykkäkeskusteluja käydään kotomaamme vaiheista.  Runsaasti artikkeleita.  

http://actuspurunen.blogspot.com/   Päreitä,  Olen olemassa - jossain määrin - Diogeneen, Sokrateen ja Rabelais'n hahmoissa.     OLEN PEREHTYNYT MELKEIN KAIKKIIN ASIOIHIN JA YMMÄRRÄN NIITÄ, JOS VAIN HALUAN. AINOASTAAN OMAT TEKONI, TUNTEENI JA NAISEN LOGIIKKA OVAT JÄÄNEET MINULLE MYSTEEREIKSI..

http://on-my-desk.blogspot.com/    Sisustusta työpöydän tienoilta ja sen ympäristöstä.  Kuvitettu englantilainen.  ARTISTS, ILLUSTRATORS, DESIGNERS & CREATIVE  FOLK SHARE THE STUFF   ON THEIR DESKS...

Nämä ovat kaikki todella hienoja.  Kylläpä piristää käydä näitä katsomassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.