Testing Java-Script

tiistai 17. tammikuuta 2012

Pekka Haavisto Presidentiksi, odotan, toivon ja kannatan

Blogaaja Takkiraudan lailla päädyin kolmeen, edes ajateltavissa olevaan vaihtoehtoon, Väyrynen, Haavisto ja Soini.  Väyrynen on uskollinen työmyyrä, hänestä saamani pellen kuvan on minuun ilmeisesti istuttanut Helsingin Sanomat, joka nuoruudessa on ollut pääasiallinen tietolähteeni.  Soini on toki reipas mies, osaa taatusti sanoa tarvittaessa vastaan, mutta on käytännössä rääväsuu populisti.  Todellisessa työssä hänen avunsa eivät paina mitään, maailmassa tarvitaan yhteistyötä; Mitään yksittäistä kansaa (Kreikkaa) ei voi hylätä kaaokseen.  Soini valehtelee Suomen kansalle, vaikkakin eri tavalla kuin Niinistö.

Pekka Haavistossa on hiljaista voimaa.  Hän on rauhallinen ja omaa mahtavan kasvupotentiaalin.  Hänen tapansa esittää asioita tulee tuottamaan parhaan tuloksen.

Sauli Niinistö sai edellisissä vaaleissa rahoitusta suoraan "XX-saarilta".   Ryhdyin eräässä vaiheessa miettimään, tutkitaanko, mistä häntä rahoittaneiden ihmisten rahat ovat peräisin?  Tutkitaanko, onko joku heistä saanut rahoja veroparatiiseista, tietenkin johonkin muuhun tarkoitukseen...  Kiertoteitä on ja eräät osaavat ne.  Sairaala Mehiläinen siirsi valtavat summat veroparatiiseihin...

Sauli Niinistöllä oli eräässä haastattelussa juuri se Viipurilaisen taskuvarkaan katse, jonka tämä blogisti, Harmaasusi, mainitsi.     http://harmaasusi.blogspot.com/2011/12/ei-lasta-ei-paskaa.html    Olin todella yllättynyt, kuinka hätääntyneeltä Niinistö tässä haastattelussa vaikutti.  Mietin heti, että onko hänen vaalirahoituksessaan taas joku pahempi kupru vaarassa paljastua...   Hänen on valehdeltava kansalle, että hänen edustamansa suuntaus todella välittäisi hädässä olevien ihmisten tarpeista.  Ja vielä on valehdeltava, että Euroopan Rahoituksella olisi hätä, kun hätä oikeasti on kansalla.

Vaikka on varmaan tullut selväksi, että olen työtätekevän ja köyhän kansan edustaja, niin nyt tahdon esittää Tervehdyksen suurkapitalisteille ja yrittäjille.  Tehokkain yksittäinen talousyksikkö on yhden ihmisen täysin johtama yritys.  Se on nopea, intuitiivinen ja riittävän tehokas pärjätäkseen Euroopassa.  Tällaiset yritykset ovat Suomen talouden kivijalka.  Niitä on syytä kannattaa ja tukea lainsäädännöllä, koulutuksella ja alueellisilla toimilla.

Toinen kivijalka on Suomen työtätekevä kansa, joka tavitsee edustajakseen rehellisen, rauhallisen ja vahvan ihmisen.  Ja se on Pekka Haavisto.  Kannatan. 
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.