Testing Java-Script

perjantai 21. lokakuuta 2011

Adobe Photoshop Lightroom, vahingossa ladattu kuvankäsittelyohjelma

30 pv. kokeiluversio siis, mikä oli pettymys siinä mielessä, että asia kerrottiin vasta sitten kun ohjelma oli ladattu koneella.  Nostaneeko tällainen harhaanjohtaminen sitten Adoben myyntiä...
Näitä kokeiluversioita harvemmin edes testaan, menisi vain turhaan kauhea aika opettelemisessa.

LightRoom ohjelman lataamisessa oli minulla jotakin häikkää, ensi yritys, olikohan se 60 Megaa (?), väitti kestävänsä 2 tuntia, sitten puolen tunnin jälkeen keskeytyi.  Aamulla asennus meni vartissa eikä ilmeisesti asentanut kaverin firman ohjelmia (Esim. kauhea Babylon toolbar) siinä samalla.

Ohjelma varmaankin on ihan asiallinen ja hyvä.  Aloitusruutua pitäisi säätää vaaleammaksi.  Ainakaan suoraan se ei näyttänyt halukkaalta ottamaan mitään kuvaa käsiteltäväkseen; olisi pitänyt perustaa jotakin Collections...  En ole kovin halukas antamaan tämänkaltaisille ohjelmille lupaa rassata 40 gigan kuva-arkistoani.  Pahimmassa tapauksessa ne tekevät siitä omaan käyttöönsä 9 Megan näköistiedoston..

Seurataanpas, onko perheenjäsenellä jotakin kommentoitavaa ohjelmasta.  Käytössämme on kaikki ilmaiset ohjelmat alalta.  Jos todella hyvä ohjelma löytyisi, niin siitä varmaan olisi syytä myös maksaa; niin tärkeää kuvankäsittely meille on.

Kommentti, edes 2.7 versiolla ei tee mitään, vasta 3.0 on hyvä.  Ja tämä on siis versio 1.1 !  Hups!

Päivitetään vielä.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.