Testing Java-Script

tiistai 4. lokakuuta 2011

Ornotologia, uuden tieteen perusteiden hahmottelua. Ornotology, new area of science :)

Perustettaessa uutta tieteenalaa näin äkikseltään, on siihen liittyvien asioiden hahmottaminen vaikeaa ja hidasta. Siksi tämä asiakirja tulee vielä kokemaan monta muutosta.  Mutta nyt aluksi tämä:

Kysymys on siitä, että verkkoon ilmestyy kuvia eräältä tietyltä alalta, ja äkkipäätä ei pysty arvaamaan, että mikä näiden kuvien levittäjän pohjimmainen tarkoitus tai elinkeino on.  Nimenä voi olla esimerkiksi Glamour, joka on sinällään ihan ok.  Kaunista katsella ja ...    Ja voihan olla, että asia ei ole ongelma vaan se on ainoastaan minun ongelmani.  Mutta kun siihen törmää väärässä asiayhteydessä, esim. katsellessa perhepiirissä maisemakuvia...  Maailmassa tapahtuu monenlaista pahaa, enkä halua olla mukana levittämässä niiden materiaalia.

And what this Ornotology is?
OrnoToLogia saattaisi esim. olla  "tiede, joka hahmottaa meidän suhtautumistamme siihen, että ihmisiä pyritään esineellistämään ja käyttämään kaupallisessa tarkoituksessa.   OrnoToLogia pyrkii estämään tähän "Glamour" ilmiöön mahdollisesti liittyvät vahingolliset lieve-ilmiöt.  OrnoToLogia pyrkii tiedottamalla suojaamaan ihmisiä väärinkäytöksiltä.  OrnoToLogia pyrkii yksilöllisesti tarjoamaan ihmiselle välineet ratkaista oma suhtautumisensa tällaisiin kuviin.  OrnoToLogia pyrkii edistämään monipuolisesta kuvamateriaalista nauttimista.
This, and much more, is, that Ornotology might be.  So lets go thinking this OrnoToLogy stuff  :)

This article is subject to changes.  Tätä artikkelia muokataan vielä.
There is a limit (raja) somewhere, and we are looking for it.And was there one letter missing...?  And... ofcourse the most important point is, why all those beautiful girls go to that ugly photographer, why do they not come to me :)
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.