Testing Java-Script

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Yllätysarvonta, Leenan blogi, kirjoja tarjolla, ja vielä Lumikarpalo-blogi. No! Olipas tämä hieno löytö tälle päivälle.

http://leenalumi.blogspot.com/2011/05/yllatysarvonta.html
Löysin tämän     http://vihreatniityt.blogspot.com/2011/05/yllatysarvonta-leenan-blogissa.html
kautta.  Ja onpas pirteä juttu.  Kirjoja jaetaan, kunhan vain linkittää tekstin.  Ja minähän linkitän heti paikalla.  En tiedä, mistä on kysymys, mutta minuahan viedään taas kuin pässiä narussa.  Kirjat keräävät pölyä kaupunkiasunnossa, eikä niitä ehdi lukea paitsi syksyllä, jolloin taas on liian pimeää!  Voivoi!
Veneessä taas on niin kylmää, että vaikka on LED-lamppu, niin kädet tärisevät niin paljon, että ei kuitenkaan pysty lukemaan.  Ja mökillä minä vaan tuijotan tuleen...
Jos voisi joskus löytää puiston penkiltä, katulampun alta kirjan, ja sitten luettuaan palauttaa sen sinne...

Mahdollisessa kirja-arvonnassa toivon pahakseni laskettavan seuraavat seikat;
sillä ei ole edes lamppua, se on ihan rommissa, sen kädet tärisee ja sen edellisetikin (harvat) kirjat on ikävästi pölyssä.

"Me kaikki seisomme katuojassa, mutta jotkut meistä katsovat tähtiin." "We're all standing in the gutter, but some of us are looking at the stars."    Oscar Wilde 
Leena sanoi pitävänsä tästä Oscar Wilden sitaatista, ja kylläpä minäkin pidän.  Nytkin olo on kuin  hieman katuojasta nostetulta... tai oikeammin sinne jätetyltä.  Minusta on täysin väärin, että kolmepäiväinen rommittaminen aiheuttaa nelipäiväisen nuhan!
Runo-blogeja on jotenkin vaikea löytää.  Onko ne niin ujoa ja piilottelevaa sakkia, etteivät kehtaa mainostaa itseään.  Sitten joskus sattumalta sellaisen löytää, niinkuin nyt tästäkin.

Ja Leenalla oli siis vielä http://lumikarpalo.blogspot.com/  hieno, runollinen blogi.
Käykääpä ihmiset katsomassa näitä molempia. Käyttäjät-palikka näytti juuri nyt olevan jumissa.  Sinne on luultavasti ilmoittautumassa samanverran väkeä, kuin oli Kauppatorilla juhlimassa lievästi humalaisia Leijonia.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.