Testing Java-Script

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Google Web-Clipboard, PÄHKÄILYÄ; kuinkas tämä nyt sitten toimii?

Ja nyt kun Windows on taas arponut levyasemille uudet tunnukset, kävin muuttamassa ne varmistusohjelmassa sen mukaisesti.  Tuli I tunnukseksi tällä kertaa, siis ei enää H.

Ulkona sataa, kahvi on kylmää ja melkein lopussa.  RATKAISU: Jäädään sisälle, lämmitetään kahvia ja yritetään selvittää tietokoneelta joku keskenjäänyt ongelma.   Googlen Chrome-selaimen laajennus, Web-ClipBoard on juttu, jota en ole vielä saanut otettua käyttöön.  Testataan siis sitä;

Kopioin aineistoa hiiren 2-näppäimen avulla WEB-Clipboardille.  Mutta Google documents-sivulla niiden PASTE ei onnistu.  ??  Ja jossain pitäisi olla WEB-ClipBoard menu.  Mutta mikä se on ja mistä sen saisi näkyviin?
VIRHEILMOITUS:  Your Browser Dont allow using of ClipBoard.  Ctrl-V:llä saan sentään jotakin maalattua ruutuun.  Ja kuvat vielä erikseen.   Mutta tämä ei ole  Web ClipBoardin idea.  Siihen pitäisi saada kopioitua USEITA leikkeitä eri sivuista ja niistä sitten pitäisi päästä valitsemaan haluamansa.

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=1044675
Täältä pitäisi nähdä ohjeet, mutta ....  

RATKAISU:  Google Documents ohjelman menupalkissa on tämän Web-ClipBoardin ikoni.  Siitä saa alasvetovalikolla näkymään KAIKKI kopioimansa leikkeet.  Ja niistä voi valita leikkeet ja kopioida ne haluamassaan järjestyksessä dokumenttiin.   Siis toimii, ja on hieno peli.  Tätä voisi käyttää esim. kun tekee blogiin kirjoitusta, johon kerää aineistoa monelta eri verkkosivulta.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.