Testing Java-Script

maanantai 27. helmikuuta 2012

Syyrian kansa taistelee vapaudestaan tappavaa diktatuuria vastaan.

Vuosi sitten ryhdyin seuraamaan Libyan tilannetta.  Arvelin, että se selkiäisi muutamassa kuukaudessa.  Syyskuussa se sitten oli ohi.  Nyt seuraan Syyrian tilannetta huolestuneena, kaupunkeja pommitetaan ja viattomia ihmisiä kuolee.  Toivon taas, että asia selviäisi parissa kuukaudessa, mutta pelkään, että se menee pitkälle ...    Tässä muutamia Syyrian taisteluun liittyviä linkkejä.

http://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_National_Council
http://mar15.info/   The Syrian Youth Movement.

http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Syrian_Army
https://twitter.com/#!/riad_al_assad  Armeijan johtaja.

https://twitter.com/#!/OppSideNS    Suomalainen blogaaja joka seuraa myös Syrian tilannetta.

Syyrian 22 miljoonasta ihmisestä suuri osa vastustaa presidentti Assadia.  Lopputulos siis on tietyllä tavalla varma, mutta siihen voi johtaa pitkä, verinen tie.  Venäjä ja Kiina tekevät tietenkin taas parhaansa suojellakseen tätäkin murhaajaa.  Ja samaan aikaan Iran kehittää ydinasetta.  Siinä on soppaa kerrakseen.

Maailman kansoilla on vastuu rauhasta ja turvallisuudesta.  Meillä ihmisillä on vastuu toisista ihmisistä.  Siksi tämä tässä ja nyt.
.

1 kommentti:

  1. Siteraan Raamatun sanaan: "sotia on aina oleva"...ja se pitää paikkansa, aina on jossain päin maailmaa sota, tai vähintään mellakka.Tuo kommentin 2 sanaa on usein niin epäselvä, että joutuu useasti kirj.uudelleen, siksi helposti luopuu koko kommentin kirjoittamisesta, ei ainoastaan tässä, vaan aika monissa on sama juttu. Minulla on yksinkertaisempi, en hyväksy, vaan kaikki kommentit tulee suoraan blogiin.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.