Testing Java-Script

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kuulumisia, suunnitelmia ja tapahtumia v. 2012 alussa

Tulevat vuodet ovat taistelua pienen ihmisen ja vapaiden ohjelmistojen puolesta. . . Vastustajana ovat ahneus, ahneet ihmiset ja suljetut ohjelmistot. Tarkoitus on pienentää Windowsin markkinaosuutta ja kasvattaa Linux:ia. Windows EI OLE ILMAINEN. Linux on. . .

Tarkoituksena on jakaa tietoa, onnea ja kaikkea yhteiskuntamme hyvää suhteellisen tasaisesti niitä tarvitseville ihmisille. Vahvojen, osaavien ihmisten on tarkoitus käyttää tietojaan ja taitojaan auttaakseen heikompia ja vähäosaisia. Siitä ihmisyydessä ja jakamisessa on kysymys. Ei siitä, että keinoja kaihtamatta kasataan rikkauksia itselleen. . .

Suomi koki vaaleissa melkoisen henkisen muutoksen. Yli miljoona suomalaista oli valmis radikaaliin muutokseen. Se oli hyvä merkki ja tulevat vuodet vielä ennestään vahvistavat tätä muutosta. Tässä oli eräs henkinen merkkipaalu, jonka maamme on nyt ohittanut.
 Itse olen löytänyt hienoja blogeja ja kirjoittajia vapaiden ohjelmistojen puolelta ja tulen pian välittämään tähän liittyvää tietoa. Niin paljon ei ehdi tehdä, kuin mitä haluaisi. DART-opiskelu vie yhä ajastani lähes 4-5 tuntia päivittäin. Toivon, että siltä saralta on tänä vuonna odotettavissa upeita verkossa toimivia ohjelmia. . . . .

Blogikatsauksia on myös tulossa, verkon toimivuus on sitä 96-97%, enkä jaksa siitä rutista. Myös verkon vapaudesta on tarkoitus puhua, monenlaisia rajoittavia hankkeita on nyt tekeillä. Nämä hankkeet liittyvät myös tähän vapauden ja ahneuden väliseenmaailmanlaajuiseen taisteluun. . . Harkitsen kiinteän verkkoyhteyden hankkimista, nyt kun sopimusta on jäljellä enää 4 kk.

Muuten kunto ja tsemppis on useimmiten hyvä, välillä pienimusta meinaa iskeä. Ja puuhaa on verkossa paljon, kuten näkyy. Tänään päivitin tauon jälkeen neljä blogia. Täältä siis hiljalleen pesee ja linkoaa; tulevaisuuteen matkalla ollaan. .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.