Testing Java-Script

lauantai 14. toukokuuta 2011

Ongelmia verkkosivustoissa, Blogger, Twitter

Blogger siis ongelmoi eilen, blogeihin ei päässyt koko päivänä.  Nyt sen tietoturva-aukko on korjattu ja tuo hieno palvelu toimii taas.  Kiitokset kaikille asiaan osallistuneille.

Tänään en näköjään pääse Twitter-tililleni näin aamusta.  Ei yhtään viestiä tule näkyviin, valikkorivi on, mutta muuten tyhjä ruutu.
SEURATAAN TILANNETTA:  Illalla, 18 tunnin katkoksen jälkeen sain Twitter-sivun näkyviin.  Asettelu on hieman outo, näyttö ei ole ihan kunnossa, liekö siis jossakin näytönohjaimessani vikaa.
Twitterin ruutu korjaantui vasta seuraavana päivänä.  Olenpas ilahtunut.

Mutta joka tapauksessa nämä palvelut ja koko tämä Windows7% tuntuu aika huonolta ohjelmalta.  Näköjään Windows7% on päättänyt tänään antaa ulkoiselle levylleni F-tunnuksen.  Valokuvat ovat siis taas kadoksissa.

Ja mitäpä kuuluu?   No, ostin eilen riisin paperia, siis 500 A4, maksoi 4.50€.  Kahvi oli toissapäivänä lopussa, ostin kalliin kahvipaketin, taisi olla myös lähes 4.5€.  Prisma-marketissa se olisi ollut myös tuolla hinnalla, jäi ostamatta. Rommipullo ym. eksyi kyllä reppuun.   Yrittävätkö ne nyt KAHVIKARTELLI hommaa...   Repivät Suomen kansalta lottovoiton verran rahaa pariss viikossa.
     Enkä minä katsonut eilen Suomen matsia Venäjää vastaan.  Vaikka Suomi voitti.  En tykkää jännittävistä ja tuskaisista asioista.  On kuin peukaloruuvi.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.